Radiografie pulmonara in sarcina

•  
    • 2 mesaje
    16 Sep 2008, 10:22
    0 0
    Buna fetelor. Sper sa ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns, un sfat. Sa va spun povestea mea: am 29 ani si zilele trecute am aflat ca sunt insarcinata. Aceasta veste ar fi fost un motiv de bucurie, daca ....saptamana trecuta nu as fi facut o radiografie pulmonara. Acum, asa cum va puteti da seama, sunt f f speriata. Nu stiu ce consecinte ar putea avea aceasta radiografie asupra sarcinii. Pot sa va dau si cate date, ca sa va puteti face o imagine mai buna. Ultimul ciclu l-am avut pe 14 august, am un ciclu cam de 26 de zile, deci ar fi trebuit sa-mi vina in jurul datei de 10 septembrie. Din pacate (nu stiu ce a fost in capul meu) am facut o radiografie pulmonara pe 09 septembrie. Va rog spuneti-mi daca voi sau prietenele voastre s-au confruntat cu asa un caz. Va rog spuneti-mi daca aceasta radiografie poate avea consecinte pe termen lung. As vrea sa pastrez sarcina, dar daca exista cel mai mic ric ca bebe sa aiba ulterior probleme sunt dispusa sa renunt. Va rog, nu-mi ocoliti mesajul si ajutati-ma cu o parere sau un sfat. Mersi mult
  •  
    • 814 mesaje
    16 Sep 2008, 11:00
    0 0
    Mesaj şters de administrator