hematologie

•  
    • 4 mesaje
    15 Sep 2008, 19:25
    0 0
    am trombocitemie esentiala trombocitele fiind 998 de milioane pe linga asta mai am si hipertensiune art.gr.3 cu risc f .crescut de accident card.vasc.,insuficienta card.gr.2 nynya,angina de efort si varice si doresc sfaturi sau metode naturiste ptr.tratarea acestor boli,va multumesc f.mult.

momentan fac tratament cu interferon si mi
    au scazut tromb.la 447 de milioane dar a inceput sa mi cada si parul.
  •  
    • 68 mesaje
    17 Sep 2008, 12:07
    0 0
    Eu am numai trombocitemie esentiala... am, facut 2 ani si 7 luni tratament cu interferon, dar nu mi-a cazut parul. Am intrerupt Interferonul ptr. ca am facut o hipotiroidie. Am auzit si la alti bolnavi ca le-a cazut parul...dar se pare ca este legat de tratamentul cu interferon .. si va creste din nou... mai des si mai frumos. Exista tratament impotriva caderii parului...la orice farmacie - incearca si tu unul.
  •  
    • 23 mesaje
    17 Sep 2008, 12:34
    0 0
    Buna! Iti sugerez ca abordarea naturista a problemelor tale sa se petreaca pe 3 fronturi: cresterea imunitatii, care se poate face cu cateva cure de drajeuri de laptisor de matca, cate 2 drajeuri/zi ; apoi echilibrarea tensiunii arteriale cu preparatul gemoterapic Mladite de paducel (Crataegus oxyacantha) , cate 50 picaturi/zi dimineata, timp de cel putin 2 luni; iar pentru fluidizarea circulatiei vasculare si regenerarea celulei hepatice, ceai de sulfina, 3 cani pe zi. Cu rabdare, incredere si perseverenta, vei vedea ca situatia ta se va imbunatati. Multa sanatate!
  •  
    • 4 mesaje
    18 Sep 2008, 20:21
    0 0
    va multumesc mult ptr.sfaturile date si-mi pare bine ca am si eu cu cine discuta despre aceasta problema.eu mi-am descoperit aceasta boala cu ocazia analizelor medicale.ma durea foarte tare capul aproape in fiecare zi.luam pastile cat de multe puteam si durerea tot nu-mi ceda.de cind am inceput acest tratament nu mai am aceste dureri.momentan ma sperie problemele cardiace,lucrez intr-un marchet si este mult de munca.va pup si multumesc
  •  
    • 4 mesaje
    18 Sep 2008, 20:28
    0 0
    va multumesc ptr.sfaturi dar daca iau picaturi nu am nici o problema ,asociate cu interferonul tinand cont ca picaturile sunt cu alcool?imi pare bine ca mai exista oameni carora le pasa de cei din jur ,pentru asta va multumesc mult de tot.
  •  
    • 23 mesaje
    19 Sep 2008, 09:23
    0 0
    In timpul tratamentului cu interferon poti inlocui extractul gemoterapic cu ceai de paducel, efectul este acelasi, doar ca putin mai lent.