vaccin contra infectiei urinare
-
14 Sep 2008, 16:340 0am fost de curand la eco si medicul de acolo mi-a spus ca ar exista un vaccin contra infectiilor urinare dar ca trebuie sa discut mai in amanunt cu medicul care ma trateaza. eu am o infectie de 3 ani la rinichi care recidivaza mereu din cauza unor pietricele care blocheaza canalele (cam asa mi sa explicat). acuma intrebarea ar fi daca chiar exista asa ceva si daca cineva l-a incercat si se simte mai bine. ar fi prea frumos sa fie adevarat!
-
15 Sep 2008, 09:30Exista un vaccin oral. Se numeste Uro-vaxom. La mine a dat randament.
-
15 Sep 2008, 15:17ah...doar asta e? auzisem de el dar nu stiam daca-i bun sau nu sau daca mai sunt si altele...
-
19 Sep 2008, 23:04si eu am avut aceasta problema 5 ani, am incercat toate tratamentele posibile am luat suii urovaxom, 10 zile/luna timp de 3 luni, dar daca nu elimini cauza e degeaba, eu am facut infectii si dupa tratamentul cu el. pana nu am eliminat piatra nu am rezolvat nimic.
-
20 Sep 2008, 03:42va multumesc mult pt. sfaturi. am fost la medic si mi-a prescris si mie vaccinul magic. acuma sper sa scap si eu odata si pentru totdeauna ca am ajuns la disperare. nu stiu la voi cum a fost dar eu in astia 3 ani am trait cu o febra continua care mai ajungea si pe la 39C. nu cred ca mi-a scazut in tot acest timp sub 37,5C. cu pietrele nu prea stiu ce sa fac..pt. ca mi-a recomandat doar sa beau multa apa...dar eu oricum beau peste 2l si vad ca nu prea ma ajuta.