orice manac, am stare de voma

•  
    • 9 mesaje
    12 Mai 2004, 13:29
    0 0
    de cateva zile, orice mananc imi vine sa vomit...mai putin la dulciuri si iaurt...ieri nu am mancat decat sunca presata goala, iar azi abia am reusit sa inghit un sandwich consistent...recunosc, manac prajeli, dar iau 2-3 mese pe zi, la ore regulate. de graviditate nu poate fi vorba...poate imi spuneti voi...ca mi-e frica sa merg inca la medic
  •  
    • 1530 mesaje
    12 Mai 2004, 14:32
    0 0
    Du-te la medic, de ce sa iti fie teama? poate sa fie din cauza bilei sau poate fi un inceput de ulcer (o prietena asa a descoperit ca avea ulcer). Sau poate papi f repede si fara sa mesteci cum trebuie. Bafta! Incearca totusi sa nu papi alimente care pot sa stari de voma sau care sunt indigeste. De ex castravetele, prajelile, alimente grase, maioneza, sosuri f picante, alune, migdale prajite, seminte de floarea soarelui sau dovleac. Incearca fructe (sau sucuri din fructe) cu vit C care ajuta la combaterea senzatiei de greata - Kiwi, portocale.
  •  
    • 215 mesaje
    12 Mai 2004, 15:35
    0 0
    Nu fii copila, mergi la medic, nu are ce sa ti se intample rau. Poate fi legat de ficat, sau vreun puisor de ulcer asta in cel mai rau caz. Oricum ar fi se rezolva cu un tratament adecvat.Stand acasa nu faci decat sa agravezi un lucru care poate fi minor. Sanatate maxima si sa auzim de bine!!
  •  
    • 9 mesaje
    12 Mai 2004, 15:39
    0 0
    merci mult de sfat...
  •  
    • 1222 mesaje
    12 Mai 2004, 19:01
    0 0
    `
  •  
    • 9 mesaje
    14 Mai 2004, 09:22
    0 0
    ieri am mancat numai iaurturi...si nu stiu ce miracol s-a produs, dar ma simt bine...pot manca orice si am scapat de starea de voma...am inceput in urma cu 1 saptamana o cura de vitamine si minerale si se pare ca mi-am revenit la normal si am o pofta nebuna de mancare.Multumesc lui Dumnezeu! si va multumesc si voia pentru sfaturi.Cred ca a fost o toxi infectie alimentara (de la branza luata de pe piata).