Maria Treben

•  
    • 5 mesaje
    12 Mai 2004, 12:25
    0 0
    Dragi Eve,
    stie cineva unde mai pot gasi cartile Mariei Treben si in special "Sanatate din farmacia Domnului? - sau la ce editura au aparut. va multumesc anticipat
  •  
    • 27 mesaje
    12 Mai 2004, 15:35
    0 0
    Ti-o dau eu ca tot nu mi-a folosit la nimic... Oricum cred ca se gaseste pe la toate tarabele.
  •  
    • 5 mesaje
    13 Mai 2004, 09:26
    0 0
    multumesc mult, daca nu o voi gasi sa o cumpar de la tarabe sau din alta parte, voi apela la oferta pe care mi-ai facut-o! dar de ce nu ti-a folosit? ai cumparat-o cu un scop anume si nu au avut efect indrumarile din carte sau nu ai gasit ceea ce cautai?
  •  
    • 27 mesaje
    17 Mai 2004, 14:05
    0 0
    Pai am tot baut la ceaiuri si am cumparat si creme, mi-am si preparat ca am zis ca nu or fi bune alea din comert... totul fara nici un rezultat... si m-am intors la medicamente si gata. De fapt marile retete ale cartii sunt facute de un calugar si noi nu suntem nici calugarite si nici ala nu a trait in stresul si poluarea de azi si nici nu a mincat E-uri. Cred totusi ca daca nu mai e la tarabe, la anticariat gasesti sigur cartea, desi eu consider ca am luat-o degeaba, mult mai bun ar fi fost un atlas cu plante medicinale.