sfaturi pt. combaterea halenei...?
-
0 0este cineva care a trecut prin asta si ma poate ajuta?
-
n-am avut probleme de genul insa stiu de la medicul meu stomatolog(care mi-e prietena f. buna).
detartraj complet facut cu simt de raspundere,periaj profesional, iar atunci cand te speli pe dinti,periaza usor si limba,obrajii,interorul buzelor. minimum 2 periaje de 3 minute pe zi.
sunt periute speciale cu 2 fete.
apa de gura,de preferat Corsodyl,diluata(e mai bine, ca sa nu afecteze culoarea dintilor) si nu mai mult de 10 zile pe luna.
apropo, fumezi?
pt ca fumatul, intretine halena.
am intalnit persoane fumatoare, de mi-au mutat nasul cand au deschis gura. -
nu fumez,merg periodic la stomatolog nu am carii ma spal pe dintii dar degeaba...am fost la medic la orl, la gastrointerolog si nu am nimic doar bila lenesa am urmat tratamentul prescris dar nici o ameliorare,mai grav e ca si fetita mea de 7 ani are acceasi pb la fel nu are carii si nu stiu ce sa mai fac...ma afecteaza tare.citeam tot aici pe forum ca exista o anomalie la esofag ca un deget de manusa si nu stiu daca nu cumva am si eu ...totusi nu a trecut nimeni prin asta?
-
am facut analizele nu am viermisori si nici pylori si nimic la exudat...dar sunt disperata...stiu ca ar trebui sa renunt la cafea(2 cani pe zi beau) si la codimentele din mezeluri (pe care le consum fff rar),am luat si probiotice si nimic...deci daca a trecut cineva prin asta tare as vrea sa ma ajute cu un pont ceva.mersi!