sfaturi pt. combaterea halenei...?

•  
    • 84 mesaje
    12 Sep 2008, 10:59
    0 0
    este cineva care a trecut prin asta si ma poate ajuta?
  •  
    • 514 mesaje
    12 Sep 2008, 11:59
    0 0
    n-am avut probleme de genul insa stiu de la medicul meu stomatolog(care mi-e prietena f. buna).
    detartraj complet facut cu simt de raspundere,periaj profesional, iar atunci cand te speli pe dinti,periaza usor si limba,obrajii,interorul buzelor. minimum 2 periaje de 3 minute pe zi.
    sunt periute speciale cu 2 fete.
    apa de gura,de preferat Corsodyl,diluata(e mai bine, ca sa nu afecteze culoarea dintilor) si nu mai mult de 10 zile pe luna.

apropo, fumezi?
    pt ca fumatul, intretine halena.
    am intalnit persoane fumatoare, de mi-au mutat nasul cand au deschis gura.
  •  
    • 84 mesaje
    12 Sep 2008, 12:15
    0 0
    nu fumez,merg periodic la stomatolog nu am carii ma spal pe dintii dar degeaba...am fost la medic la orl, la gastrointerolog si nu am nimic doar bila lenesa am urmat tratamentul prescris dar nici o ameliorare,mai grav e ca si fetita mea de 7 ani are acceasi pb la fel nu are carii si nu stiu ce sa mai fac...ma afecteaza tare.citeam tot aici pe forum ca exista o anomalie la esofag ca un deget de manusa si nu stiu daca nu cumva am si eu ...totusi nu a trecut nimeni prin asta?
  •  
    • 86 mesaje
    12 Sep 2008, 12:47
    0 0
    Pot sa-ti fac o recomandare cu produse naturale,stiu persoana care a avut problema asta si acum e in regula.daca doresti scrie-mi pe dorina_2109@yahoo.com.
    O sa fiu plecata ,luni seara ma intorc
    pa
  •  
    • 2001 mesaje
    12 Sep 2008, 18:54
    0 0
    esti sigura ca nu aveti paraziti intestinali?fa-ti analizele,ca s-ar putea sa fie si asta o cauza
  •  
    • 84 mesaje
    13 Sep 2008, 11:37
    0 0
    am facut analizele nu am viermisori si nici pylori si nimic la exudat...dar sunt disperata...stiu ca ar trebui sa renunt la cafea(2 cani pe zi beau) si la codimentele din mezeluri (pe care le consum fff rar),am luat si probiotice si nimic...deci daca a trecut cineva prin asta tare as vrea sa ma ajute cu un pont ceva.mersi!
  •  
    • 86 mesaje
    13 Sep 2008, 14:23
    0 0
    medeea4, am primit e-mailul tau si mi- a intrat in spam nu stiu de ce .problema este ca sa sters si nu am adresa ta sa-ti raspund.M-ai scrie-mi o data.
    Scuze