Raspundeti cat de repede puteti pls

•  
    • 528 mesaje
    12 Sep 2008, 08:47
    0 0
    Sunt in Spania de o zi, drumul cu autocarul a durat 3 zile si de cand am urcat aerul conditionat a inceput sa-mi provoace tuse si dureri de piept si gat(de la tuse)...tusea e seaca si simt ca parca ceva ma apasa pe piept si nu mai pot respira cum trebuie....singura solutie pe autocar a fost faringosept si multtttttta apa de fiecare data cand simteam ca mi se usuca gatul. Am opri pe drum si in fiecare magazin unde era aer conditionat faceam cate o astfel de criza...daca o pot numi asa.

Inainte sa plec nu aveam asa ceva decat uneori in locurile cu praf sau aer rece ...sau pe masina...incepeam sa tusesc dar imi trecea repede cu sau fara apa .

Intrebarea mea e ...ce ar trebui sa imi iau sa ma protejeze pana cand ajung inapoi in romania si pot merge la un medic? Am u spray cu propolis de la cineva de aici si parca are un mic efect ...adica ajuta dar nu pentru mult timp.
  •  
    • 2001 mesaje
    12 Sep 2008, 09:36
    0 0
    mai poti sa bei ceai cald cu miere di abundenta si cateva picaturi de lamaie sau lapte fierbinte in care pui un galbenus de ou si miere de albine
    sanatate!
  •  
    • 160 mesaje
    12 Sep 2008, 10:41
    0 0
    strepsils cu lamaie si miere, este la farmacie...
  •  
    • 36 mesaje
    18 Sep 2008, 14:43
    0 0
    propolis cu vit c il iei de la farmacie propolisul actioneaza ca un antibiotic e foarte bun