Colesterolul
-
11 Sep 2008, 19:290 0Ma intereseaza ceva naturist pentru scaderea colesterolului, intrebarea o lansez pentru mama mea, care este o fire activa, slabuta. Si totusi de cate ori repeta analizele valoarea colesterolului este usor depasita - 218, a avut si 300!, ia crestor ca si medicament. Vad ca si glicemia si trigliceridele sunt mari. Nu depasesc valorile maxime dar sunt pe aproape. Acum incerc sa caut pe net ceva naturist, poate niste tincturi de la Hofigal, nu stiu daca dau rezultate.
-
15 Sep 2008, 21:05Salut, in primul rand cu cat inaintam in varsta cu atat colesterolul creste .... dar trebuie tinut sub control, 218 nu e o tragedie deloc sa stii, incearca cu patrunjel verde, aveam o matusa care asa se "trata". Mergea in gradina, culegea frunze de patrunjel, le toca marunt si le bea cu apa si folosea foarte mult patrunjel si in mancare. Bafta
-
17 Sep 2008, 12:04Buna Cristaly! Mamei tale i-ar fi de ajutor un tratament naturist, urmat in paralel cu medicatia clasica. Acesta consta in 2 preparate gemoterapice: Mladite de maslin (Olea europea) 50 picaturi dimineata si Mladite de ienupar (Juniperus communis) 50 picaturi seara. Acestea sunt remedii care stimuleaza eliminarea colesterolului prin bila si contribuie la scaderea nivelului lipidelor din sange. Ambele preparate se gasesc la Plafar si au costuri foarte rezonabile. Sa fie cu folos!
-
18 Sep 2008, 14:32omega3 am luat si eu si chiar mia scazut colestrolul si ma simt mai bine.
-
18 Sep 2008, 19:42Otimum Omega pentru scaderea colesterolului. Functioneaza!
Sanatate si numai de bine