Stare de voma...si insomnii...

•  
    • 199 mesaje
    11 Sep 2008, 17:09
    1 0
    Am inceput lucrul in urma cu 2 sapt...dupa un concediu destul de lung si de atunci s-a schimbat ceva...eu, care dormeam tun, ma trezesc aproape in fiecare noapte pe la 1-2 si de abia daca mai atipesc 1 ora pana la 6...cand ma trezesc sunt moarta de oboseala...alta chestie..nu imi mai e foame..mananc doar o data pe zi..si at imi vine sa vomit...e exclusa sarcina! Inteleg ca e supus organismul la stres si tre sa se reobisnuiasca cu ritmul...dar lucrez de 4 ani si chiar sa reactionez asa nu mi s-a mai intamplat...Ar trebui sa incerc niste vitamine?...
  •  
    • 82 mesaje
    11 Sep 2008, 17:30
    0 0
    vezi sa nu fie vre-un "pui de depresie". la mine asa a debutat!
  •  
    • 199 mesaje
    11 Sep 2008, 17:31
    0 0
    ...pei si daca e...eu ce ar trebui sa fac?!
  •  
    • 14 mesaje
    11 Sep 2008, 18:31
    0 0
    eu sunt in perioada licentei si am patit acelasi lucru....nu am facut nimic special, am reusit singura sa ma calmez ..important e sa te odihnesti mai mult, sa mananci multe fructe, sa iesi cu prietenii la plimbare...daca nu se schimba nimic mergi totusi la un doctor
  •  
    • 199 mesaje
    11 Sep 2008, 18:40
    0 0
    Va multumesc fetele! Crysa..tocmai asta e pb mea ca nu reusesc sa ma odihnesc...de plimbat, ma plimb pt ca merg pe jos cam 40 de min pe zi si ma gandesc la ale mele...iar cu prietenii ma vad zilnic...