tiroida :(( ard-o focul

•  
    • 62 mesaje
    11 Sep 2008, 13:51
    0 0
    buna fetelor! azi am venit de la doctor si-s cu psihicul la pamant. desi TSH-ul aparea in limite normale,doctorul a spus ca tre sa iau euthyrox de 50. tratament pe viatza?????suna rau. mi-am zis ca nu vreau sa iau aceste pastile.nu stiu ce sa fac. acum nu stiu limitele normale sunt : 0,27 si 4,7. mie mi-a iesit 3,32. chiar e necesar sa iau tratament??singurul lucru de care ma pot plange e nodul din gat.
  •  
    • 57 mesaje
    11 Sep 2008, 19:14
    0 0
    buna...zambeste nu e chiar asa de rau...eu iau eutyrox de aproape 2 luni si nu e mare lucru sa iei dimineata o pastiluta...acum 6 luni aveam TSH la fel ca tine si medicul pe care l-am consultat atunci a zis ca nu prea ar vrea sa dea dar ca in mod normal peste 2,5 sunt medici care dau,acum depinde si de alte simptome ale tale ca oboseala,constipatie,iritabilitate,etc oricum ideea e ca dupa 4 luni in care am inceput s ama simt tot mai rau mi-am refacut analizele si deja eram hipotiroidian cu toata gama de simptome asa ca am inceput sa iau pastilutele.Probabil ca cel mai bun mod de a te lamuri ar fi sa mai ceri o parere la alt medic...
  •  
    • 62 mesaje
    11 Sep 2008, 20:21
    0 0
    ma ingrozeste gandul ca tre sa iau pastile toata viata!! cat despre simptome.. inafara de nodul in gat,nu am nimic..la echo glanda apare ushor marita dar cu aspect frumos si fara noduli. mi-am cumparat pastilele si stau si ma uit la ele. ce zi aiurea!!!! multumesc mult pt raspuns!
  •  
    • 57 mesaje
    12 Sep 2008, 17:00
    0 0
    pai daca nu te supara mai nimic de ce ai ajuns sa faci toate analize pt tiroida si echo? eu am 25 de ani si nu ma ingrozeste deloc gandul ca tre sa iau o pastila pe zi pana la adanci batranerte ca sa ma simt bine si sa nu ajung obeza si cu boli cardiovasculare la 40...si saraci copii care au diabet si se inteapa zilnic toata viata lor ce sa mai zica...hai capul sus ca e ca si cum ai lua un anticonceptional si pe ala trebuie sa il iei in fiecare zi si parca nu e asa greu ...
  •  
    • 681 mesaje
    12 Sep 2008, 21:59
    0 0
    Eu am avut acum cativa ani aceleasi probleme si mi s-a prescris acelasi tratament.L-am luat si de atunci n-am mai avut probleme.Mie mi s-a prescris si aspacardin.Dar totul este pe baza de stress,nu te mai stresa.Nu trebuie sa iei toata viata tratament.In plus sa consumi multe miezuri de nuca.
    Daca doresti iti pot da nr de tel al unei doctorite la care poti comanda medicamente naturiste si care sunt nemaipomenite.
    Pentru alte detalii imi poti scrie si la adresa de email ancasimanu@yahoo.com.
  •  
    • 62 mesaje
    13 Sep 2008, 10:47
    0 0
    am inceput sa iau pastilele. sper sa dispara nodul din gat. va multumesc. parca ma simt mai bine.
  •  
    • 952 mesaje
    13 Sep 2008, 19:41
    0 0
    Si eu iau pastiluta cu pricina.
    Ma gandesc,asa cum spunea o colega de forum ,la cei care au boli cronice(hipertensiune,diabet),si care iau toata viata un tratament poate mult mai complex ,nu o singura pastiluta.
    Draga colega de suferinta,fruntea sus ,nu-i asa o tragedie!
    Cineva intreba, cum iti recunosti simptomele de hipotiroidism?
    la mine s-a manifestat mai ales prin edeme ale membrelor inferioare.
    Inca odata pledez pt. consultul medical,macar la medicul de familie care te poate indruma eficient.Sanatate multa!
  •  
    • 62 mesaje
    15 Sep 2008, 22:19
    0 0
    nici un edem,nici un simptom din cele despre care vorbitzi. un nod in gat,usor deranjant si pt ca mama a mers la endocrinolog,am mers si eu. echo si mi-a zis ca-i usor marita,apoi tsh-ul asta nenorocit despre care nici nu auzisem. iau pastilutele,nodul a disparut,raman contrariata,insa,pt ca nu sunt genul de femeie hipo,mai degraba hiper. pupici dragelor.
  •  
    • 2 mesaje
    3 Oct 2008, 20:18
    0 0
    din cate am citit pe aici sunt sigura acum ca trebuie sa merg la endocrinologie.... am multe simptome si ma simt destul de rau...sanatate maxima,fetelor!
  •  
    • 354 mesaje
    4 Oct 2008, 06:11
    0 0
    am gasit pe net 3 tratamente naturiste ptr. disfunctii tiroidiene dar atentie nu se substituie tratamentului alopat !
  •  
    • 354 mesaje
    4 Oct 2008, 06:15
    0 0
    1.-foloseste vocala "i "-stai culcata pe pat /fotoliu gandeste-te la zona tiroidei; incepe sa emiti cu voce tare vocala i timp de 10 minute; se face de 2 ori/zi;efectele se vor simti dupa 1luna
  •  
    • 354 mesaje
    4 Oct 2008, 06:18
    0 0
    1.tinctura de nuci si infuzia de frunze de nuci-au rol profilactic
  •  
    • 91 mesaje
    5 Oct 2008, 19:56
    0 0
    Draga mea,cu drag te sfatuiesc sa cauti repede un medic de acupunctura,un medic BUNsi fa 11sau 12 sedinte,si sint convinsa ca vei fi fericita sa scapi de necazuri. De regula ,tiroida raspunde ff bine laa acest tratament,Pina atunci ia fara teama tratamentul prescris de medic.medicul stie ce trebuie sa ti recomande,iar acest medicament nu e periculos deloc .eu iau si medicamentul,de 8 ani si de doua ori pe an fac acupunctura si nu am probleme.Acupunctura rezolva si alte probleme ,de sanatate.Probleme cu oasele,cu nervii, ginecologice........Am mare incredere, deoarece de cind fac acest tratament,am scapat de o multime de probleme,Mult curaj, si incredere in Dunezeu si in medici.Gindeste pozitiv si nu te lasa.te sarut si ti doresc sanatate maxima
  •  
    • 91 mesaje
    5 Oct 2008, 20:01
    0 0
    SIMTOMELE in hipotiroidism pot fi:oboseala, indispozitie permanenta,sufocare,obezitate de regula,ameteli,dureri de cap,dureri de oase.Intr un cuvint nu mai ai pofta dfe viata.dar acum se poate depista repede si trata la fel
  •  
    • 4 mesaje
    7 Oct 2008, 14:54
    0 0
    buna.eu am hipotiroidaaku 3ani am facut tratament cu euthyrox25 ma simteam mai bine si nu am mai luat .f rau am facut.aku 3sap am pierdut sarcina la 4luni.la 3luni med endocrinolog mi-a dat iar acelasi med;ka au iesit analizele naspa.aku nu stiu de ce am pirdut sarcina.astept raspuns pe id mihaela_butelie@yahoo.com multumesc
  •  
    • 62 mesaje
    8 Oct 2008, 00:24
    0 0
    poi..vreau si eu..ideea e ca glanda sa-si regleze functiile..apoi poti renunta la pastilute...asa am auzit