cancer

•  
    • 170 mesaje
    9 Sep 2008, 19:23
    0 0
    sunt foarte multe femei care se confrunta cu cancerul zi de zi...unele din pacate nu mai pot rezista.insa altele au iesit invingatoare din lupta cea mai grea.ar fi bine daca ar fi multi care s-ar interesa,ar dona,ar intinde o mana de ajutor pt ca nu se stie niciodata ..stie cineva sait-uri sau ceva..legat de cancer..de cum poti ajuta,cum poti sa te implici? multumesc anticipat!
  •  
    • 170 mesaje
    10 Sep 2008, 21:37
    0 0
    chiar nu stie nimeni nimic?
  •  
    • 54 mesaje
    11 Sep 2008, 01:24
    0 0
    Sunt multe cazuri disperate...cel mai cumplit mi se pare atunci cand vorbim despre un copil avand aceasta cumplita boala. Uite un link catre un site - e vorba despre cazul unui copilas...l-am primit pe email de la o prietena...pe mine m-a impresionat.
    Ajuta cum poti, trimite-le si altora link-ul...
    http://www.cosmingologan.ro/
  •  
    • 134 mesaje
    11 Sep 2008, 20:09
    0 0
    Despre cancer si tratamente cu legume si fructe, micsorarea riscului de imbolnavire , si alte descoperiri facute de cercetatorii Americani ,in curind pe situl www.reteterapide.com. Cititi cancerul de sin si veti fi uimite ce usor putem sa il prevenim prin alimentatia cu diferite legume,fructe si fibre.
  •  
    • 5 mesaje
    26 Sep 2008, 13:05
    0 0
    Eu stiu o clinica specializata pe cancer deschisa de curand : se numeste Domina Sana ( www.domina-sana.ro ), e undeva pe langa Obor si are, pe langa laboratoul de anatomie patologica( unde se poate face si imunohistochimie - IHC) si alte servicii ca: drenaj limfatic, psihoterapie, nutritie specializata pe cancer, chiar si un cab. de cosmetica cu proteze de san si peruci!
  •  
    • 5 mesaje
    28 Sep 2008, 21:15
    0 0
    Impotriva cancerului votez pentru alimentatie bazata pe fructe, legume in stare cat se poate de naturala si pe tratament cu Ciuperca medicinala Ganoderma Lucidum. Gano este extrem de puternica in intarirea imunitatii...