vase sparte pe....

•  
    • 50 mesaje
    9 Sep 2008, 15:41
    0 0
    ieri cand ieseam din baie am observat ca mi-au aparut niste vinisoare mai proeminente la culoare pe fund....ca niste vase sparte.
    sunt un pic ingrijorata de la ce au aparut si nu am idee daca o sa dispara. prima data m-am gandit ca poate sunt varice...dar stiam ca alea apar pe picioare doar. si am doar 19 ani.
    stie careva de la ce apar vasele astea ?
    tin sa mentionez ca nu sunt supraponderala, dar in ultima vreme am fost cam sedentara..pentru ca a fost vacanta.
  •  
    • 62 mesaje
    9 Sep 2008, 20:46
    0 0
    eu zic sa te duci la medicul de familie...incearca totusi sa faci miscare,insa nu cred ca este de la sedentarism..
  •  
    • 50 mesaje
    9 Sep 2008, 21:36
    1 1
    crezi ca e ceva grav?
  •  
    • 14 mesaje
    11 Sep 2008, 18:37
    0 0
    eu am pe picioru stg in spate....arata ca niste vinisoare violete....cred k sunt vase sparte...le am de 2-3 ani...nu sunt nici eu sedentara,dar nici nu ma omor cu sportul si sunt si slaba....mi s-a spus ca mi s-au spart si din cauza ca stau cu picioarele sub mine mai mereu
  •  
    • 50 mesaje
    11 Sep 2008, 21:33
    0 0
    eu pur si simplu nu inteleg de ce mi-au aparut pe fund...adica daca imi apareau pe picioare nu era nici o probleme...ca era normal. dar n-am mai auzit pe nimeni pana acum cu vase sparte pe fund. si ma si cam doare
  •  
    • 765 mesaje
    12 Sep 2008, 00:27
    0 0
    Oriunde unde sunt vase de sange pot sa se sparga. Cred ca fragilitatea vasculara are o alta cauza, nu neaparat sedentarismul. Este bine sa consulti un medic. Dar despre intarirea vaselor capilare uite ce recomanda un articol:
    "Un aport suficient de vitamina C, element care este de mare ajutor in tonifierea peretilor vaselor de sange", a precizat medicul. O solutie foarte naturala o constituie cura cu boabe de secara pisate si fierte. Se consuma cate o farfurioara pe zi, timp de zece zile. Sa nu uitam de grepfrut, pe care il putem gasi acum pe piata la preturi destul de accesibile. Iar daca sunteti deschisi inspre folosirea produselor apicole, trebuie sa stiti ca polenul este un excelent supliment nutritiv, iar utilizarea sa da rezultate foarte bune in cazul fragilitatii vasculare.