cabinetul naturalplant

•  
    • 200 mesaje
    11 Mai 2004, 15:52
    0 0
    Ce parere aveti despre cabinetul Naturalplant si despre doctorul de acolo.Eu personal am cerut sfatul lui,dar am vazut si persoane nemultumite de tratamentul facut la sfatul lor.Asa ca am renuntat la produsele(ceaiuri naturale).
  •  
    • 401 mesaje
    21 Mai 2004, 10:49
    0 0
    Eu am fost acolo acum cateva luni, mi s-a parut extrem de neserios si am plecat imediat!! Mi-a cerut ptr. consultatie 300.000 lei, si defapt nu a facut decat sa-mi puna niste intrebari stupide si sa ma suspecteze de probleme la glanda endocrina!!!! dupa un simplu pipait al ganglionilor!!!
    Mentionez ca in fiecare an ma duc la doctor, fac analize complete, echografii si multe altele din cauza unei hepatite tip A pe care am avut-o la 19 ani. Niciodata doctorita mea nu mi-a spus ca as fi suspecta de ceva. Cand am fost la ea ultima oara povestindu-i experienta cu respectivul "doctor" a ras cu lacrimi!!! M-am simtit cam fraiera cei drept!
  •  
    • 200 mesaje
    21 Mai 2004, 11:20
    0 0
    merci june.m-am mai linistit un pic,am crezut ca nimeni nu a auzit de cabinetul asta.Si era sa iau o teapa mare,caci vroiau sa imi trimita niste plante prin posta,dar diagnosticul nu mi-l spusesera.Am vorbit putin cu un doctoras de pe acolo caruia ii ardea de glume si nu de consultatii.
    Multam frumos.Te pup
  •  
    • 100 mesaje
    21 Mai 2004, 11:26
    0 0
    Eu am fost la acel cabinet si chiar am urmat tratamentul dat de dl. doctor pentru o vreme. Situatia mi s-a ameliorat dar nu suficient cat sa ma convinga sa ma duc in continuare. Eu am fost acolo din cauza unei boli de piele. Am renuntat sa ma duc si am trecut pe un regim strict si acum problema mea este rezolvata in proportie de 80%. Stiu persoane care veneau la cabinet si care chiar aveau rezultate. La mine nu a fost asa plus ca la un moment dat mi s-a parut ca a devenit un pic neserios asa ca....
  •  
    • 401 mesaje
    21 Mai 2004, 11:53
    0 0
    Pe mine m-a deranjat foarte tare chestia cu pipaitul si diagnosticul pus "cam dupa ureche" glanda endocrina sau tiroida cu probleme!! HAAAHAA eu nu am avut probleme niciodata, nici in familia mea nicodata nu a existat un astfel de caz, probleme cu greutatea nu am, nu am avut niciodata, dereglari hormonale sau de menstruatie nici atat asa ca ... domnu' doctor zambetul tau sugubatz nu vroia decat sa stoarca niste bani aiurea, iar eu ceaiuri si plante luate dupa ureche nu beau caci iti pot afecta sanatatea destul de urat si nici mama medicamentelor nu-i mai dau de cap!
  •  
    • 100 mesaje
    21 Mai 2004, 12:27
    0 0
    Eu in plante am mare incredere. Poate si pentru ca acum cativa ani cand am avut aceeasi problema nici un doctor si nici un medicament nu au reusit sa ma ajute, mi-am rezolvat problema cu ajutorul plantelor. Acum cand problema a aparut din nou, cu toate ca ma batea un gand sa apelez din nou la medicina alopata, am stat si m-am gandit si mi-am adus aminte prin ce am trecut si am zis "no way". Cam asa am ajuns eu la el. Ceea ce nu mi-a placut a fost faptul ca initial mi-a dat un termen in care mi-a zis ca o sa fiu ok, dupa care cand a vazut ca ce face el nu are rezultat a inceput sa cam bajbaie atat in ceea ce priveste cauza cat si perioada de tratament. Cand am vazut asa...mi-am luat boala si duse am fost din cabinetul dansului. Acum doar cu un regim strict totul este ok. Personal acum sunt reticenta in ceea ce il priveste si nu as spune nimanui in momentul asta "du-te". Acum fiecare face cum vrea.
  •  
    • 13 mesaje
    2 Oct 2004, 20:18
    0 0
    Ce bine ca ati deschis acest subiect. Si eu vroiam sa merg la acest cabinet. Spui ca te costa 300.000 lei si ce analize iti face de banii astia???