ce pot face sa cresc :(( ???
-
0 0am 1.58 si am 18 ani si la anu vreau sa dau la sc de pol.unde se cere inaltimea 1.65...ce pot face sa cresc???soprt fac dar degeaba...chiar nu stiu....
-
daca mergi la un medic si te consulti si iti zice ca ai cartilajele osoase inca neinchise, mai poti creste. daca nu, nu...Chiar si asa daca e un NU, mai poti adauga maxim 2 cm prin ex fizice de dezvoltare a muschilor spatelui (am pe undeva, dar trebuie sa caut) Oricum, tu mergi la medic intai. befta
-
cel mai bine ar fi sa iti propui scopuri realizabile.
sunt sigura ca,in sinea ta, iti dai perfect de bine seama ca a-ti propune, la varsta de 18 ani, sa cresti inca 7 cm in mai putin de un an este un lucru imposibil...
nu cumva, in felul asta, iti pregatesti o scuza pentru un eventual esec? "eu am vrut sa studiez in continuare, dar nu s-a putut, ca nu eram suficient de inalta..." -
frati-miu la 14 ani era cel mai tuciuriu si mai urat si pitic......si fetele erau mai inalte....si la un moment dat a inceput sa creasca si ziceam ca nu se mai opreste....sport,baschet,volei....si verisoara-mea a facut baschet de performanta si pana la majorat a crescut de ziceai ca se face de 2 m.,...a ramas la 1,71,era cea mai mica din echipa....