anticonceptionale!..antihepatice?
-
0 0buna! iau anticonceptionale novynette prescrise de doctorul ginecolog si medicul d familie dupa consultatie si analize facute..
dupa aprox 9 luni am fct pauza 2 luni apoi am inceput sa le iau iar..
nu am avut probleme de la inceput..nu greturi, nu stari de rau in fine.. s-au comportat super ok..
problema este k m-am dus luna trecuta la o alta farmacie decat de obicei sa mi le iau si imi zice farmacista " stiti k trebuie sa luatzi si antihepatice?" stiam si luasem in perioada de pauza dar dna imi zice k trebuie luate pe tot parcursul perioadei de utilizare..
aici vin yo cu intrebarea: voi, evelor cum procedatzi?
luatzi si antihepatice in paralel sau, ca si mine de altfel, doar in perioadele de pauza?
(acum am renuntat la ele, deh..no sex life, no need..
)ms mult! -
e bine ca raspundetzi la toate topicurile de genul: vai sunt disperata k nu ma mai marit, ce ma fac sunt singura, nu mai pot sa suprot despartzirea etc..acestea sunt la ordinea zilei..
va zbatetzi sa le zicetzi - vai scumpa o sa gasesti p cineva..si va intindetzi p 10 pagini si sute d msg..
din nefericire nu suntetzi in stare sa raspundetzi la o amarata de intrebare..ms mult..
ultima mea vizita pe forumul asta..pana nu prind si eu ignorantza voastra! mersi -
te enervezi absolut inutil. in primul rand, poate ca lumea chiar nu cunoaste raspunsul la intrebarea ta. de altfel nici tu nu-l cunosti, deci si tu esti tehnic la fel de "ignoranta" ... in al doilea rand, sectiunea "sanatate" e mai putin vizitata decat "dragoste" sau "frumusete". si nici pe alea nu e cazul sa faci crize daca nu iti raspunde lumea intr-o ora. parerea mea.
ps: o scurta vizita pe google te-ar ajuta mai mult decat injuriile scrise aici degeaba
-
Nu pot sa-ti spun exact ce sa faci si nici nu vreau pt ca nu sunt medic, dar pot sa-ti spun prin ce am trecut eu. Din cauza antibaby mi s-au format doua hemangioame pe ficat. Acestea sunt ca niste gheme numai ca nu cu ata ci cu vase de sange, adunate multe laolalta. In timp exista pericolul sa creasca si sa fac homoragie interna..... Nu vreau sa te sperii, dar indiferent de "marca" antibaby, estrogenii pot avea astfel de efecte in timp. Defapt cam toti hormonii "artificiali" au efecte mai mult sau mai putin placute. Mie mi s-a interzis categoric sa mai iau antibaby vreodata. Asta nu inseamna ca si tu vei pati la fel, iti pot sugera doar ca minim 1 data pe an sa-ti faci un eco abdominal si analize la ficat - transaminazele GPT si GOT. Medicul la care umblu eu cu problemele la ficat mi-a spus ca hepatoprotectoarele sunt apa de ploaie si ca nu vor reusi niciodata sa repare ce strica medicamentele alopate, fie ele si antibaby..... Asigura-te ca ai un ficat sanatos inainte sa iei astfel de pastile si monitorizeaza-l in timp!