ce imi puteti spune de operatia de fiere
-
4 Sep 2008, 11:320 0Am probleme cu fierea si mi sa spus ca va trebui sa ma operez!sunt curioasa de parerile voastre!
va multumesc! -
4 Sep 2008, 11:51fierea este vezica biliara,presupun ca ai calculi adica pietre.Daca sunt mici sunt f periculoase,pt ca poti face un blocaj,daca sunt mari e mai bine.Cea mai buna varianta de a scapa de tot de problema asta este sa o scoti definitiv,pt ca au tendinta de a reaparea chiar daca te-ai operat.Trebuie sa tii un regim f strict,sa eviti maioneza, oua, smantana, frisca,ciocolata etc.Te poate taia,sau se poate si pe cale laparoscopica,adica iti face niste incizii prin care se baga un tub cu o camera video si alte 2 instrumente.Cicatricile sunt mici,dupa 5 zile poate sa iti dea drumu acasa.Trebuie sa ai un anestezist f bun,si daca esti fricoasa trebuie sa iti faca anestezie totala.Sper ca ti-am fost de folos
-
4 Sep 2008, 14:18Nu este o operatie greu de suportat, stiu de la mai multe persoane care au scapat de vezica biliara in felul acesta.
Cu laparoscopul dureaza o ora si 3 zile spitalizare. Raman 4 cicatrici foarte mici pe abdomen.
Necesita cam 2 luni de regim alimentar prescris de doctor.
Daca te-ai decis sa te operezi, mult curaj sa ai si totul va fi bine. -
4 Sep 2008, 16:38Buna!cumnata mea sa operat de 2 luni si acum vrea sa plece in Spania la munca,deci operatia la paroscopic asa cum ti sa scris este cea mai indicata.Mai trebuie sa ai un medic si un anestezist bun.Sa fii tare,prima zi e mai grea apoi incet incet in 2 luni revii la normal.Pupici la toate evele.
-
4 Sep 2008, 17:38Va multumesc foarte mult pentru incurajari si sfaturi!!!Mie foarte frica pentru ca nu prea sunt genul care suporta durerea!!Va pup si va doresc o seara placuta!