need help

•  
    • 2085 mesaje
    3 Sep 2008, 11:58
    0 0
    Tin sa mentionez ca e topic serios, chiar daca eu nu par.
    Ieri, la ora doispce fix am fumat ultima tigara. Hotarata sa ma las. Si m-a tinut pan'asara pe la 7 cand am intrat in sevraj. Da' rau....
    Al meu tragea de mine....ba, sa ma duca la urgenta, ba' sa ma scoata la aer, ba' la moll la shoping, doar, doar mi-o trece. Isis pusese'n cap chiar sa ma imbete, numa ca sa uit de tigara.
    Fu nashpa, dara......
    Acu, dupa ce-am amusinat fumul si fumurile colegilor de servici, parca mi-am mai revenit....Dar sunt ca un zombi: inerta, cu privirea fixa. Si-am o stare frustrato-maniaco-depresiva.
    Mi-am sunat incompetenta de familie - ca sa parafrazez o eva-
    N-are timp de mine.
    Si io, chiar am nevoie de ajutor. Medical. Ce naiba fac ?
  •  
    • 2085 mesaje
    3 Sep 2008, 12:10
    0 0
    Va roooog, chiar n-a mai trecut nimeni prin asta ?
  •  
    • 8901 mesaje
    3 Sep 2008, 12:15
    0 0
    baga muuulta apa in tine.
    sunt tot soiul de tincturi la Plafar care sa-ti usureze sevrajul, exista nicorette si cateva medicamente incredibil de scumpe pentru a trace mai elegant prin asta.
    mult succesc! e important ca ai apucat sa faci primul pas.
    teroretic prima saptamana e de cosmar, iar dupa 3 saptamani mai raman doar visele ca fumezi smocuri de tigari.
    vezi sa nu alergi dupa fumatori pe strada sa le inspiri fumul ca or sa te creada aia nebuna.
  •  
    • 2085 mesaje
    3 Sep 2008, 12:24
    0 0
    Multumesc, adina !
    Ce-ti face junghiul ?
  •  
    • 8901 mesaje
    3 Sep 2008, 12:37
    0 0
    infloreste...
    am niste greturi inimaginabile. noroc ca-s la berou si nu-mi perimt s-o comit decat la baie...
    app de sevrajul tau, am trecut 3 zile prin asta, am clacat, insa la prima tigara am simtit ca pic din picioare. a fost o senzatie groaznica.
  •  
    • 83 mesaje
    3 Sep 2008, 12:42
    0 0
    Mama-omida, te inteleg perfect. Am trecut exact prin ceea ce treci tu acum si am sa-ti spun ce m-a ajutat pe mine.

1. Nicorette – cumpara din cele de 4 mg si ia jumatate de pastila DOAR atunci cand simtit ca nu mai rezisti si iti vine sa te urci pe pereti. Eu am fost fumatoare inraita, ajungeam si la peste 2 pachete de tigari si cu toate astea mai mult de 3-4 jumatati de pastila/zi nu am luat niciodata.

2. Dezintoxicarea organismului te ajuta sa scapi mai repede de senzatiile astea. Ia ce vrei tu: argila, ceai de traista-ciobanului, “Detoxifiant” produs de cei de la Dacia Plant (dar cumpara sticluta mica, nu pe cea mare, e mult mai buna), multa apa plata etc

3. Incearca sa stai cat mai mult plecata de acasa si sa ai mintea si mainile ocupate mai mereu.

4. A treia zi e cea mai groaznica, ai sa fii foarte tentata sa renunti. Dupa 4 zile totul incepe sa fie mai usor, peste o saptamana ai sa te minunezi ca ai fumat atatia ani.

Succes!
  •  
    • 2085 mesaje
    3 Sep 2008, 13:05
    0 0
    Multumesc frumos.
    Ma simt ca un kkt....N-am lucrat nika si nici nu sunt capabila.
    Imi cumpar astazi nicorete si argila sa vedem cum o fi.
  •  
    • 8901 mesaje
    3 Sep 2008, 13:11
    0 0
    ai grija la argila ca nu e acceptata de orice organism. ia doua-trei zile si daca ti-e rau o arunci in primul cos, sau o pastrezi sa-ti faci masti.
  •  
    • 2085 mesaje
    3 Sep 2008, 13:14
    0 0
    Aha, asta n-am stiut-o.
    Multam fain.
  •  
    • 83 mesaje
    3 Sep 2008, 13:42
    0 0
    Eu folosesc argila doar de la Mircea Bocan, o gasesti la Plafar, poti sa cumperi gramajul cel mai mic, 150 g. Nu am avut niciodata reactii aiurea, dar vezi cum te simti tu.

Incearca sa-ti iei acum Nicorette, o sa iesi imediat din starea asta.
  •  
    • 2085 mesaje
    4 Sep 2008, 10:57
    0 0
    A treia zi fara tutun....Molfai nicorette....Cre'ca am iesit din sevraje....Am inceput iar, sa gandesc. Si parca mai logic ca-n-nainte...De banii de tigari pe-o luna, ieri mi-am luat din moll, parfumul preferat.
    Sunt aproape happy, s-ar putea spune. Desi, inca nu mi-e bine chiar de tot.
    Multumesc group suport eva.
  •  
    • 6 mesaje
    4 Sep 2008, 12:24
    0 0
    si eu cand m-am lasat de tigari" prima data" a fost ceva de genul de maine nu mai fumez , si asa a si fost , a fost ceva vointa , mi-a fost greu , dupa cateva zile , cand am intrat intr-un bar, oho ce senzatie , toti prieteni fumau, barul plin de fum de tigara , si eu ma jucam cu un pachet de tigari : sa fumez , sa nu fumez?, si nu am fumat , m-a tinut cam 4 luni , si imi era f bine , apoi am inceput iar sa fumez dupa o dezamagire , cate una , doua , si acum nu depasesc mai mult de 5 , e ca un capriciu , ca sunt zile cand nu am chef de ele, si e greu , mai ales cand toti fumeaza si tu esti hotarata sa te lasi, dar reusesti.