anticonceptionale desorelle

•  
    • 28 mesaje
    10 Mai 2004, 10:49
    1 0
    aveti idee cum sunt, daca au efecte secundare si cat costa?
  •  
    • 200 mesaje
    10 Mai 2004, 13:53
    0 0
    eu am cumparat cu 124000 lei si le iau de un an si nu am patit nimic.Dar consulta un medic inainte
  •  
    • 1 mesaje
    11 Iun 2005, 12:02
    0 0
    pastilele astea m-i le-a prescris si mie medicul si vreau sa fiu sigura de o chestiune, adica sa fiu sigura ca am inteles eu bine.se ia prima pastila numerotata cu 1 , in prima zi de ciclu,nu?nu se ia pe zilele saptamanii,adica daca ti-a venit joi,sa zicem,o iei pe cea de joi,ptr ca de la pastila 5 in colo parca,sunt scrise numele zilei din saptamana....daca ma poti "lumina"si pe mine ti-as fi profund recunoscatoare,mai ales ca tu le iei de un an,stii mai bine...si ce afecte adverse a avut,daca a avut...te simti bine cu ele si etc...mersi mult..
  •  
    • 793 mesaje
    11 Iun 2005, 21:39
    0 0
    Sunt in al doilea an de cand le folosesc (la recomandarea medicului si a cosmeticienei), in tot acest interval le-am intrerupt trei luni (urmam un tratament cu antibiotice si stiti ce presupun aceste tratamente: Atentie sporita!). Se incepe folia in prima zi de ciclu, timp de trei saptamani, cu pauza una.
    Eu le tolerez foarte bine: o imbunatatire considerabila a tenului, dar dupa un an, cu greutatea n-am nici o problema, dar depinde de la caz la caz! Pretul aprox. 125000
  •  
    • 1 mesaje
    6 Apr 2011, 16:29
    0 0

Buna ziua..am si eu o intrebare...e prima data cand iau desorelle ...le-am luat inca din prima zi de menstruatie asa cum mi-a spus doctorul...am niste scurgeri maronii..e ceva normal?i-au aceste pastile de 8 zile......nu am mai luat pana acum anticonceptionale.si as vrea sa stiu daca acele scurgeri sunt normale.

•  
    • 426 mesaje
    10 Apr 2011, 12:56
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 49 mesaje
    11 Apr 2011, 00:56
    3 0
    buna. ce pret mai au?