nevralgie faciala

•  
    • 137 mesaje
    2 Sep 2008, 10:35
    2 0
    de circa o saptamana ma confrunt cu o nevralgie faciala.am fost la orl si mi-a spus ca nu am sinusurile inflamate ,nu am sinuzita si sa iau nurofen pt durere si picaturi pt nas pinosol.chiar si cu nurofen durerea nu cedeaza.cine ma poate ajuta cu un sfat,cu un tratament?durerile cresc in intensitate la frig (mai ales zilele astea cand a variat mult temperatura).astept sfaturile voastre.
  •  
    • 68 mesaje
    3 Sep 2008, 13:25
    0 0
    stiu despre nevralgie ca e foarte dureroasa, nu m-am confruntat cu asa ceva dar citind Formula As am vazut ca au fost raspunsuri de la cititori legate de acesta problema.
    poti sa intri pe net si sa cauti in arhiva revistei raspunsurile.
    multa sanatate!
  •  
    • 4132 mesaje
    3 Sep 2008, 20:35
    0 0
    Eu am avut doamne si tare rea este ,nici mie nu mi-a trecut cu nurofen.
    Si mi-a spus si mie cineva sa iau Modafen.
    Sa stii ca mi-a cedat de la a doua pastila luata.
    Multa sanatate.
  •  
    • 3036 mesaje
    4 Sep 2008, 06:45
    0 0
    acupunctura este foarte buna pentru nevralgii. am vazut un pacient venit la cabinetul unde mergeam si eu - a venit in plina criza de nevralgie de trigemen, avea fata schimonosita de durere, il ducea nevasta-sa de brat... dupa ce medicul i-a infipt acele, nu cred ca a durat mai mult de 10 minute pana a putut sa vorbeasca, ba chiar sa zambeasca, in final.
  •  
    • 23 mesaje
    4 Sep 2008, 08:39
    0 0
    cu siguranta acupunctura poate rezolva problema ta, la fel si alte terapii alternative ca reflexoterapia sau terapia cu seminte Su Jok. Avatajul lor ar fi lipsa totala a durerii in timpul tratamentului. Daca nu ai timp sa faci cateva sedinte cu terapiile mentionate, incearca sa faci singura cateva manevre. Prima ar fi "inclestarea mainilor": tii mainile impreunate si misti degetele inainte si ianpoi astfel incat sa se intersecteze in dreptul celei de-a doua articulatii.
    A doua ar fi masarea punctului de proiectie a plexului solar care se afla in ambele palme , exact in centru. Vei sti ca l-ai gasit in momentul in care, apasand cu degetul mare al celeilalte maini, vei simti durere sau disconfort. Asadar, preseaza acest punct si mentine presiunea, cat timp inspiri profund numarand pana la 7 si expiri profund numarand pana la 8. Poti repeta procedura de cateva ori pe zi,pana la calmarea durerii. Sanatate!