papanicolau

•  
    • 59 mesaje
    30 Aug 2008, 19:36
    0 0
    Ma poate ajuta cineva va rog cu privire la interpretarea rezult?

Rezultatul papanicolau a iesit asa:
    infectii:candida, bacterii
    modif celulare: inflamatie,metaplazie
    modif celulare benigne
    iar doctorul a zis sa stau linistita si a vad evolutia dupa vreo 3 luni si ca nu este nevoie de tipizare adica sa vad de care Hvp am. Eu inteleg ca as avea candida si o inflamatie adica o mica rana, cred. Nu inteleg de ce nu mi-a dat nici un tratament. Ore sa iau de capul meu Cervugid?mc
  •  
    • 21507 mesaje
    30 Aug 2008, 19:48
    0 0
    cervugidul nu-i bun pt candida,pune gynozol vreo 10 zile
  •  
    • 204 mesaje
    30 Aug 2008, 19:50
    0 0
    Intra pe anticonceptionale .ro si pune din nou intrebarea asta. Iti va raspunde o doctorita, aproape imediat. Si eu sunt in aceiasi situatie, si am luat numai imunostimulente de la plafar Imunostim, propolis.
  •  
    • 2439 mesaje
    30 Aug 2008, 20:36
    0 0
    Asa mi-e de frika sa-mi fac Papanicolau....oare doare?? :o
  •  
    • 204 mesaje
    30 Aug 2008, 20:54
    0 0
    Normal nu ar trebui sa doara, si eu l-am facut o singura data, dar sincer m-a durut. Daca doctorita ar fi fost draguta sa-mi explice ce va face ,poate nu ma durea si stiam la ce sa ma astept.Acum nu l-as repeta prea curand.
  •  
    • 3036 mesaje
    30 Aug 2008, 21:08
    0 0
    http://www.youtube.com/watch?v=au3jakiaZW0
  •  
    • 2439 mesaje
    30 Aug 2008, 21:24
    0 0
    Nu merge linkul. Ce este?
  •  
    • 3036 mesaje
    31 Aug 2008, 11:09
    0 0
    daca ai 18 ani, merge ;

este un filmulet cu modalitatile in care se recolteaza probe de mucoasa cervicala.
  •  
    • 15 mesaje
    31 Aug 2008, 13:06
    0 0
    merge link ul trebuie doar sa ti dai acordul....
  •  
    • 59 mesaje
    31 Aug 2008, 22:12
    0 0
    argis , de ce iei imunostimulente?si eu iau dar pentru ca am si HVp.Iau tinctura de echinaceea si propolis
  •  
    • 204 mesaje
    1 Sep 2008, 10:27
    0 0
    Doctorita mi-a zis, ca organismul poate sa lupte singur, daca sistemul imunitar este fortifiat si ca in 80 % din cazuri regreseaza de la sine. Cred ca din acest motiv nu mi-a dat nici un tratament
  •  
    • 204 mesaje
    1 Sep 2008, 10:44
    0 0
    Si eu am o dilema, la recoltare mi-a gasit un polip, dar a zis ca nu e periculos si ca pot trai cu el, in schimb un alt medic mi-a zis ca trebuie extirpat.
  •  
    • 59 mesaje
    1 Sep 2008, 11:40
    0 0
    da , nici eu nu mai stiu ce sa cred cu doctorii astia. Argis, cum adica esti in aceeasi situatie?ti-a iesit la fel papanicolau?adica ai candida si nu ti-a dat nici un tratament?
  •  
    • 204 mesaje
    1 Sep 2008, 12:00
    0 0
    Nu am candida, am modificari ale celulelor leziune usoara pe col, la asta ma refeream. Se pare ca e din cauza polipului
    Pentru candida trebuie sa faci o analiza de secretie nu este elocventa la pap
  •  
    • 512 mesaje
    1 Sep 2008, 12:37
    0 0
    papanicolau nu doare . este exact ca atunci cand iti face o lama....
  •  
    • 1431 mesaje
    1 Sep 2008, 13:31
    0 0
    Cand iti recolteaza pt a face testul , simti o oarecare '' jena '' sau o mica durere , depinde de fiecare
    Este f bine sa facem pananicolau cel putin o data la un an
    Daca ti-a iesit candida dute la farmacie si ia-ti asa : micomax - 2 pastile si lomexin un ovul ( si crema daca vrei ) .
    1 pastila i-o dai sotului / prietenului / iubitului /etc si o pastila o iei tu impreuna cu acel ovul ( seara ) .
    NU ai contact vreo 3-4 zile , ca in felul acesta sa isi faca ovulul tb pe acolo
    Si nu te speli decat a doua zi , seara .
    Sper sa ai inteles ( ex : in seara asta , faci baitza ,iei pastila , io dai si sotului si apoi cand te bagi in pat iti pui ovulul si nu te dai jos 30 min , si te speli '' acolo '' abia a doua zi seara )
    O sa iti treaca , garantez ! cel putin la mine a avut efect de fiecare data
    eu mi-am dat si cu crema , se aplica local o data pe zi
    Sanatate !
    Daca partenerul tau nu se trateaza si el , o vei lua din nou de la el . La barbati se manifesta f rar , dar asta nu inseamna ca nu o au .
  •  
    • 1431 mesaje
    1 Sep 2008, 13:34
    0 0
    si te mai poti spala cu dicarbonat de sodiu ( pui o lingura intru-un lighenus si te speli )
    este f bun !
  •  
    • 59 mesaje
    1 Sep 2008, 14:51
    0 0
    Mc, eva_new, as incerca dar vreau intai sa aflu sigur ca asta este interpretarea testului papanicolau si ca am intr-adevar candida.Pb e ca nu stiu cine m-ar putea lamuri. Tind sa cred ca am candida si pt ca am o scurgere alba cremoasa dar nu pot sa ma fac tratament daca nu sunt sigura
  •  
    • 1431 mesaje
    1 Sep 2008, 14:55
    0 0
    daca pe analiza aia scrie candida , atunci ai sigur !
    pe langa secretia aceea mai ai si alte simptome , cum ar fi : mancarimi , usturimi , Chanel des , bubite ?
  •  
    • 59 mesaje
    1 Sep 2008, 16:20
    0 0
    Am doar secretia si mai si niste bubite dar alea sunt molluscolum,cik nu au treaba. Eu m-am mai dat cu un unguient pentru micoze, poate de asta nu am mancarimi si usturimi.Secretia insa o am.Deci, eva_new, daca pe papanicolau scrie candida, inseamna ca am?Si atunci de ce doctorul nu mi-a zis nimic?