papanicolau
-
0 0Ma poate ajuta cineva va rog cu privire la interpretarea rezult?
Rezultatul papanicolau a iesit asa:
infectii:candida, bacterii
modif celulare: inflamatie,metaplazie
modif celulare benigne
iar doctorul a zis sa stau linistita si a vad evolutia dupa vreo 3 luni si ca nu este nevoie de tipizare adica sa vad de care Hvp am. Eu inteleg ca as avea candida si o inflamatie adica o mica rana, cred. Nu inteleg de ce nu mi-a dat nici un tratament. Ore sa iau de capul meu Cervugid?mc -
Cand iti recolteaza pt a face testul , simti o oarecare '' jena '' sau o mica durere , depinde de fiecare
Este f bine sa facem pananicolau cel putin o data la un an
Daca ti-a iesit candida dute la farmacie si ia-ti asa : micomax - 2 pastile si lomexin un ovul ( si crema daca vrei ) .
1 pastila i-o dai sotului / prietenului / iubitului /etc si o pastila o iei tu impreuna cu acel ovul ( seara ) .
NU ai contact vreo 3-4 zile , ca in felul acesta sa isi faca ovulul tb pe acolo
Si nu te speli decat a doua zi , seara .
Sper sa ai inteles ( ex : in seara asta , faci baitza ,iei pastila , io dai si sotului si apoi cand te bagi in pat iti pui ovulul si nu te dai jos 30 min , si te speli '' acolo '' abia a doua zi seara )
O sa iti treaca , garantez ! cel putin la mine a avut efect de fiecare data
eu mi-am dat si cu crema , se aplica local o data pe zi
Sanatate !
Daca partenerul tau nu se trateaza si el , o vei lua din nou de la el . La barbati se manifesta f rar , dar asta nu inseamna ca nu o au . -
Am doar secretia si mai si niste bubite dar alea sunt molluscolum,cik nu au treaba. Eu m-am mai dat cu un unguient pentru micoze, poate de asta nu am mancarimi si usturimi.Secretia insa o am.Deci, eva_new, daca pe papanicolau scrie candida, inseamna ca am?Si atunci de ce doctorul nu mi-a zis nimic?