probleme la sarcina?!
-
29 Aug 2008, 08:000 0Am si eu o mare problema. Sunt insarcinata,ultimul ciclu a fost pe data de 27 iunie, iar acum 3 sapt mi-am facut testul care mi-a aratat ca sunt insarcinata. Am fost la doctor pentru a ma lua in evidenta, dar mi-a spus ca sunt oarecare probleme, ca nu se vedea pe ecograf embrionul, de aceea am fost suspectata de sarcina extrauterina. am facut analiza HCG, care a aratat o valoare de aprox 3900, adica ca sunt cam in sapt 5-6, am repetat ecograful dupa o sapt si abia se vedea ceva . Doctorita mi-a spus ca i se pare ca sarcina mea nu evolueaza cum trebuie, ca la nr de sapt pe care le am, embrionul ar trebui sa fie mai mare.Sapt asta am facut iar ecograful, si la fel imi spune , ca i se pare ceva in neregula. Problema este ca sapt trecuta am avut intr-o zi dureri de burta si o scurgere maronie. Da marti iar am inceput sa am o usoara durere de burta, care miercuri dupa-amiaza s-a accentuat, fiind insotita de scurgerea aceea maronie, iar ieri in vreo doua ore absorbantul s-a umplut de o scurgere spre culoarea rosie, care incepea sa para cu scurgerea pe care o ai in ultimele zile de ciclu.( aceasta scurgere o am si acum, dar nu mai este de aceeasi intensitate; aseara chiar a curs sange si am obs si cateva mici cheaguri). Am fost la doctorita si spunea ca pe ecograf nu se mai vedea sacul cu lichidul ce inconjoara embrionul, ca se mai vede doar un punct. Mi-a dat iar sa repet analiza HCG, si a spus ca daca indica acceasi valoare ca data trecuta, este sarcina oprita din evolutie si ar fi mai bine sa fac avort. Problema mea este ca sunt foarte speriata, nu stiu ce sa fac, acum merg sa fac analiza. Oare este posibil sa pierd sarcina sau sa o fi pierdut deja? Sau daca o duc in continuare, si embrionul se dezvolta, dar nu se dezvolta proportional cu nr de sapt, copilul ar putea avea probleme? Ar fi mai bine sa fac avort? Sunt foarte speriata. Poate cineva a mai trecut prin o asemenea situatie si ma poate ajuta cu informatii. Va multumesc anticipat.
-
29 Aug 2008, 08:51Cred ca in locul tau as mai consulta un dr.Asta este parerea mea, iar tu faci ce vrei.Iti doresc din suflet ca totul sa fie bine si sa cresteti mari si sanatosi amandoi.
-
29 Aug 2008, 11:40curaj si asteapta sa vezi cum iese analiza. Daca iese tot prost, inainte sa faci avort, te duci cu toate analizele la alt doctor si asculti si parerea lui. Dupa aia decizi ce ai de facut.
Multa incredere si curaj, o sa fie bine indifetent de final, stie d-zeu cum le aseaza pe toate. -
29 Aug 2008, 11:59si eu zic la fel , mergi si fa aceasta analiza dupa care mergi si la un alt medic sa iti faca o eco si sa iti citeasca analizele
multa bafta si sanatate !