Am un herpes extragenital
-
27 Aug 2008, 14:380 0Intr-o singura luna mi-au aparut 3 herpesuri, dintre care 2 pe fese, foarte mari si foarte dureroase incat nu ma pot aseza nici pe scaun. Nu inteleg cum mi-au aparut si nu stiu nici ce sa fac.
Problema e k acum o luna de zile am avut un contact sexual neprotejat si in mai putin de 1 saptamana mi-a si aparut herpesul. L-am tratat cu rivalol, dar aparitia lor a continuat.
cred k am o infectie in corp...
Ce sa fac? -
27 Aug 2008, 15:13Din cate stiu herpesul este un virus si dupa ce te-ai pricopsit cu el nu mai scapi niciodata. In functie de tratament, de stilul de viata si alimentatie el poate fi in stare latenta sau activ.
Exista solutii, creme si medicamente speciale pentru herpes dar nu cred ca rivanolul se numara printre ele. Sfatul meu este sa te duci la medic, pentru un consult si un tratament exact sau macar la farmacie unde poti sa explici ce ai patit si sa ceri un medicament.
PS. Editeaza mesajul postat si ai acolo o optiune de stergere a mesajului, pentru a sterge una din cele 2 postari. -
27 Aug 2008, 16:01Ai dreptate...Farmacista mi-a spus sa folosesc compresie cu rivanol si intr-adevar mi-a trecut acel herpes... dar acum mi-au aparut altii... ah....ea mi-a spus k herpesul mi-a aparut de la bazin...
Nu stiu ce sa cred -
27 Aug 2008, 16:01Ai dreptate...Farmacista mi-a spus sa folosesc compresie cu rivanol si intr-adevar mi-a trecut acel herpes... dar acum mi-au aparut altii... ah....ea mi-a spus k herpesul mi-a aparut de la bazin...
Nu stiu ce sa cred -
28 Aug 2008, 14:30trebuie sa mergi la un ginecolog sau la sectia de dermatovenerice ca sa-ti recomande un tratament adecvat.
Cauza este contactul sexual neprotejat. Ar fi bine sa mergi sa-ti faci cat mai urgent analizele si sa ai grija daca mai locuiesti ca sa nu se trasmita.
Sanatate