chel stop
-
27 Aug 2008, 13:010 0buna fetelor, spuneti-mi, va rog, daca ati folosit chelstop si daca a fost eficient cu parul dvs?eu chiar am probleme. multumesc!
-
27 Aug 2008, 20:49am folosit chel-stop si nu am avut succese cu el iar apoi am facut un tratament naturist care se baza pe zinc si magneziu.Acum am o frumusete de par si un fir foarte rezistent.3 luni am facut tratament.succes.
-
28 Aug 2008, 18:03Pumica spune-mi si mie mai exact cum se numeste tratamentul ce firma este de unde sa il cumpar sau comand...te implor...de vreo 2 ani imi cade parul grav strang pumni de par din casa si din cada din parul meu fffff des am ajuns cu 2 fire cum se spune in popor..am incercat diferite sampoane si tratamente anti-cadere si degeaba...am fost si la dermatolog si retetele nu mi-au folosit.Astept raspunsul tau si iti multumesc.
-
1 Sep 2008, 14:51pumica te rog mult de tot spune-mi si mie ce tratament naturis ai urmat...imi cade parul, sunt diperata si nu stiu ce sa mai fac, am fost la doctor si mi-a zis sa iau revalid timp de 3 luni si degeaba
-
1 Sep 2008, 17:39fetelor luati Zinc si seleniu pt par , unghii si piele si masca cu petrol de la plafar .........urmati tratamentul si va garantez rezultate
-
2 Sep 2008, 12:58exista corporatia TIANSHI TIENS pe piata,dar sunt putini medici care au libera practica.Oricum intereseaza-te ce medic din orasul tau lucreaza cu aceste produse.Garantat ca sunt f bune,am incercat chiar eu.Succese.
-
2 Sep 2008, 13:00revalidul nu e bun deloc imi pare rau sa spun asta,el lucreaza pt f putin timp.Va pup pe toate.