va rog frumos un raspuns

•  
    • 5 mesaje
    26 Aug 2008, 22:15
    0 0
    si eu si sotul adoram arta sexului oral.dar el imi tot zice ca secretia mea vaginala are un gust acid si ca il pisca usor la limba.Ce poate fi?Mentionez ca am citit multe articole despre aciditatea vaginului dar vreau sa aud si de la voi ceva sfaturi.Va multumesc mult d etot
  •  
    • 7743 mesaje
    27 Aug 2008, 09:18
    0 0
    "si eu si sotul adoram arta sexului oral.dar el imi tot zice ca secretia mea vaginala are un gust acid si ca il pisca usor la limba.Ce poate fi?Mentionez ca am citit multe articole despre aciditatea vaginului dar vreau sa aud si de la voi ceva sfaturi.Va multumesc mult d etot "

acidul se neutralizeaza cu o baza
    cautati o baza ...sa nu-l mai piste

un aliment bazic este banana este recunoscuta pentru neutralizarea sucurilor ... gastrice

totusi, zici ca il adora, atunci cum de nu-i place gustul? el tot zice, tu ...
    astea doua nu prea se pupa... gustul ce nu-i pe plac, cu adoratul, parerea mea!
  •  
    • 7743 mesaje
    27 Aug 2008, 09:44
    0 0
    nu vreau sa te las in ceata, uite ce am citit eu...

" ...secretia vaginala normala este acida.Aciditatea vaginului (mentinuta de estrogeni dar si de bacilii Doderline) constituie si mecanismul de aparare natural al vaginului. Perturbarea aciditatii vaginale are repercursiuni asupra protectiei antimicrobiene dar si asupra lubrufierii vaginale. "
  •  
    • 427 mesaje
    27 Aug 2008, 12:24
    0 0
    la mine ceva de genul a fost de la o raceala mai veche....fa un control si vezi ce zice......
  •  
    • 5 mesaje
    27 Aug 2008, 20:43
    0 0
    multumesc frumos pt raspuns.Cu toate sunteti niste dragute.