va rog frumos un raspuns
-
26 Aug 2008, 22:150 0si eu si sotul adoram arta sexului oral.dar el imi tot zice ca secretia mea vaginala are un gust acid si ca il pisca usor la limba.Ce poate fi?Mentionez ca am citit multe articole despre aciditatea vaginului dar vreau sa aud si de la voi ceva sfaturi.Va multumesc mult d etot
-
27 Aug 2008, 09:18"si eu si sotul adoram arta sexului oral.dar el imi tot zice ca secretia mea vaginala are un gust acid si ca il pisca usor la limba.Ce poate fi?Mentionez ca am citit multe articole despre aciditatea vaginului dar vreau sa aud si de la voi ceva sfaturi.Va multumesc mult d etot "
acidul se neutralizeaza cu o baza
cautati o baza ...sa nu-l mai piste
un aliment bazic este banana
este recunoscuta pentru neutralizarea sucurilor ... gastrice 
totusi, zici ca il adora, atunci cum de nu-i place gustul? el tot zice, tu ...
astea doua nu prea se pupa... gustul ce nu-i pe plac, cu adoratul, parerea mea! -
27 Aug 2008, 09:44nu vreau sa te las in ceata, uite ce am citit eu...
" ...secretia vaginala normala este acida.Aciditatea vaginului (mentinuta de estrogeni dar si de bacilii Doderline) constituie si mecanismul de aparare natural al vaginului. Perturbarea aciditatii vaginale are repercursiuni asupra protectiei antimicrobiene dar si asupra lubrufierii vaginale. " -
27 Aug 2008, 12:24la mine ceva de genul a fost de la o raceala mai veche....fa un control si vezi ce zice......