sangerari provocate de anticonceptional
-
26 Aug 2008, 19:500 0ce pot face?
exista vreo modalitate sa scap de sangerarile neregulate provocate de anticonceptional (yasmin)? este prima luna knd iau..am luat 8 pastile.. menstruatia a durat doar 5 zile,insa am mici sangerari uneori... stiu ca organismul meu nu este obisnuit cu anticonceptionalele si din aceasta cauza apar aceste sangerari, dar pot sa fac ceva pentru a le oprii? -
26 Aug 2008, 20:57n-ai ce face...singerarile astea sint normale in primele 2-3 luni de administrare,desi,nu apar la toata lumea;nu intra in panica,ia pastilele in continuare,se va regla,e posibil si dupa o luna
-
27 Aug 2008, 09:59Si eu iau Yasmin de aproape o luna si e prima data cand iau anticonceptionale. Dupa menstruatie am mai avut mici sangerari vreo 2 saptamani, dupa care au incetat. Mie mi-a spus medicul care mi le-a recomandat ca o sa se intample asa, sa nu ma sperii ca nu e nimic grav, pur si simplu asa reactioneaza organismul, si scrie si in prospect asa. Deci nu cred ca ai motive de ingrijorare si vezi cum o sa fie dupa doua luni macar.
-
27 Aug 2008, 12:22au dreptate fetele...nu ai ce face....pune un absorbant zilnic si rezolvi ....