lamuriti-ma voi va rog, ca eu......
-
25 Aug 2008, 23:020 0buna dragi eve,
revin si eu dupa o lunga perioada de timp cu o mica problema,nedumerire sau ce o fi; nu imi vine ciclu a intarziat deja vreo trei saptamani si nici urma de el cu toate ca ma dor sanii de ceva vreme, ma doare si burta si mi-a iesit chiar si un cos. mi-am facut doua teste de sarcina, au iesit negative, si sincera sa fiu nu prea e posibil sa fiu insarcinata. Ideea e ca anul trecut mi s-a depistat un chist de vreo 3cm, si doctorita mi-a dat anticonceptionale dar eu nu am mai fost la control, deci nu stiu dc mai exista ori nu sau dc intazierea este de la el...
daca voi ati trecut pirn asa ceva sau daca e vreo doctorita prina zona care sa ma lamureasca si pe mine pana merg la control, va rog sa imi scrieti
PS: cam lung pomelnicul,
multumesc anticipat si sanatate tuturor -
25 Aug 2008, 23:16De obicei menstruatia mai intarzie o saptamana cel mult,daca sapt asta nu-ti vine posibil sa fie ceva in neregula.ai zis ca ai avut chisturi in afara de anticonceptionale se mai pot da si niste pastile sa stii.eu am avut si inainte sa apelez la anticonceptionale am luat niste pastile dar nu le agrea organismul.dute la medicul de familie ca sa-ti deie o trimitere ca sa vezi daca chisturile mai sunt sau nu.asa ca fuga la doctor si nu mai amana controlul .te pup
-
25 Aug 2008, 23:17buna! si eu pateam la fel de la chisturile astea nenorocite...trebuie sa ai mare grija si sa mergi la controale periodic, ca nu-i de gluma.cine stie la ce complicatii ajungi

o vreme am luat anticonceptionale insa am renuntat.incerc ceva tratamente naturiste.