am nevoie de un sfat

•  
    • 25 mesaje
    24 Aug 2008, 21:30
    0 0
    In ziua in care am facut sex neprotejat cu prietenul meu mi-a venit ciclul. In acea seara am luat si postinor de teama sa nu raman insarcinata. Desi au trecut 36 de yile de atunci, nu mi-a venit ciclul. Ce mi s-a intamplat? Mi-am facut 2 teste de sracina care sunt negative. Ce sfat imi dati ca sunt ingrijorata de situatia mea? Va multumesc.
  •  
    • 427 mesaje
    25 Aug 2008, 12:20
    0 0
    postinor e pastila de a doua zi? daca e asa eu zic sa stai linistita ca poate fi o dereglare....
  •  
    • 25 mesaje
    25 Aug 2008, 13:46
    0 0
    multumesc pt raspuns. Totusi, cat de linistita sa stau avand in vedere ca desi au trecut 36 de zile de la ultima menstruatie. Ce sa fac? Am baut vin rosu, nu mult, am facut bai fierbinti. Ajutati-ma, va rog!!! Alte simptome de genul sani durerosi, dureri de cap, greata, nu am. Cum oare sa ma ajut sa-mi vina din nou ciclul?
  •  
    • 2520 mesaje
    25 Aug 2008, 18:29
    0 0
    In conditiile in care aveai ciclul regulat, putine sanse sa fi ramas insarcinata chiar si fara pastila aceea. Poate ai alte pb de sanatate si acum au coincis cu pastila. Ar fi bine sa mergi la medic, nu e de joaca cu nimic chimic pe care il pui in organism; poate fi o coincidenta, cum am spus, dar poate fi si o consecinta a pastilei.
  •  
    • 276 mesaje
    26 Aug 2008, 03:43
    0 0
    Un set de analize ti-as recomanda eu ...pentru orice eventualitate...