polipi pe sinusurile nazale
-
7 Mai 2004, 17:220 0Ajutooooooooooooooor!
In urma multor analize din cauza racelii permanente pe care o aveam, mi s-a pus diagnosticul de sinuzita.
OK... am luat la antibiotice de mi-am nenorocit stomacul.
Rezultat... tot racita, chiar mai rau decat inainte de tratament.
Apoi am fost la alti doctori care mi-au spus ca nu am sinuzita ci polipi alergici pe sinusurile nazale.
OK. Mi s-au facut tratamente cu... hidrocortizon, tratament de la care m-am ingrasat enorm si nu mai reusesc sa dau jos. Plus ca iarna, la -20 de grade puteam sa schiez in costum de baie si nu simteam frigul, daca va vine sa credeti! Nu simteam nimic, insa cand am intrerupt tratamentul asta aberant... am platit toate politele.
Al treilea val de analize, de data asta in Germania, a descoperit ca alergia era doar la par de pisisca, caine si la... frig! Dupa multe vizite la medici de diferite orientari (normali sau home
... ultima solutie pentru polipii mei nespus de bine dezvoltati a fost operatia prin aspirare.
Am facut-o si pe asta, numai ca polipii au inceput sa se refaca dupa numai doi ani.
Ar trebui sa va spun ca inainte de raceala permanenta, adica pana acum vreo 4 ani... cantam superb, si traim bine din asta, iar acum scot niste raguseli sau mi se taie pur si simplu vocea. Plus ca la fiecare viroza imi pierd vocea cam pentru cateva saptamani.
Am facut si tratament pentru gat, corzi vocale, degeaba.
Am incercat cu ceaiurile de la mama saraca... si mi-am mai revenit cu glasciorul, dar polipii ba.
Nu pot respira si eu ca un om normal pe nas. Stau toata ziua cu spray nazal dupa mine sau cu apa de mare...
S-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema?
Si daca da... ce solutii exista?
O zi buna,
Maca.