uter retrovers!
-
23 Aug 2008, 20:580 0Buna! Am sa fiu succinta:in urma unui contact sexual in care am adoptat pozitia de "eu de-asupra" am simtit niste durerei oarecum puternice incat am renuntatla pozitie si a 3 zi m-am prezentat la ginecolog care mi-a pus diagnosticul.Acum intrebarea mea e voi avea tot timpul dureri in timpul actului sexual?( Doctorul m-a lasat fara lamuriri a avut o urgenta si la control trebuie sa ma prezint abia pe 5 septembrie). Mersi pt. raspunsuri!
-
23 Aug 2008, 21:05Nu, nu tot timpul....incearca si alte pozitii "mai comode".
Nu-ti face griji, nu e grav. -
25 Aug 2008, 22:42nu are nici o legatura, uterul e mai sus decat vaginul si nu cred ca asta e cauza durerilor, ca e uter retrovers
-
25 Aug 2008, 22:58Faptul ca ai uter retrovers nu are nici o legatura cu pozitia adoptata si durerile aferente. Uter retrovers inseamna ca va trebui sa "muncesti" mai mult ca sa ramai insarcinata si asta se va intampla in anumite pozitii (putine la numar!). Ma rog, ideea e ca vei ramane mai greu, dar ramai!
Oricum, ar trebui sa te duci la un ginecolog care eventual sa nu te lase cu ochii in soare ca acesta si sa iti faca un control minutios, pentru ca de obicei durerile in timpul actului sexual pot insemna inflamare a trompelor, sau probleme legate de ovare etc.
Cel mai bine e sa te duci din nou la doctor, daca nu acelasi, altul care eventual sa iti acorde 100% atentie problemelor tale.