cum sa ramai insarcinata?

•  
    • 1033 mesaje
    7 Mai 2004, 15:05
    0 0
    fetelor ma chinui de 7 ani cu sotul meu si nu ne iese pasenta!problema nu e a lui ci a mea, eu sunt de vina si am inceput sa ma simt destul de prost.pentru ca realmente imi doresc un copil!am 30 ani si imbatranesc pe zi ce trece...analizele ies OK, nu stiu ce sa mai fac???ce parere aveti?sa ma apuc de acupunctura?
  •  
    • 99 mesaje
    7 Mai 2004, 16:02
    0 0
    Servusica,

Te-ai gandit vreodata sa mergi la Sovata?
    Al meu ratoi e copil de Sovata...

Stai sa-ti explic: ai lui si-au dorit mult un copil si nu le prea iesea, asa ca au mers, sfatuiti de doctor, amandoi intr-un concediu la Sovata, unde au facut tot felul de bai, masaje, etc.
    Rezultatul: dupa noua luni s-a nascut un copil superb, care s-a dovedit a fi foarte inteligent (are si cu cine semana) plus, sanatos tun!

Nu e singurul caz pe care il cunosc.

O matusa a reusit performanta de ramane insarcinata la 40 de ani tot in urma curei de o luna de la Sovata. A incercat inainte tot felul de metode, care de care mai ciudat si mai ales mai scumpe, inclusiv cu fertilizare in vitro.

Mai e o problema... ar cam trebui sa te relaxezi, stiu ca e greu, insa e conditie vitala ca sa ramai insarcinata.

Ai incredere...

O zi faina,

Maca.
  •  
    • 247 mesaje
    7 Mai 2004, 17:52
    0 0
    Stai ca n-am inteles, o cura de o luna la Sovata? A stat probabil la un particular, in zilele noastre o luna intr-o statiune, e mult si cu serv. ce facem?
  •  
    • 99 mesaje
    7 Mai 2004, 17:59
    0 0
    Depinde...
    O luna a stat matusa mea, care era intr-o situatie disperata...
    Altii stau cam doua saptamani.
    De stat a stat la particulari, insa tratamentul l-a facut in cadru organizat, supravegheata de medic, iar sotul a fost alaturi de ea, participand la toate sedintele de tratament.
    In comparatie cu fertilizarea in vitro... a fost extrem de ieftin sa stea o luna la Sovata, cu tratatment cu tot. Si unde mai pui ca nu a existat riscul sa faca tripleti sau ceva de genul, ca la insamantari artificiale, cand ti se pun mai multe ovule fecundate.

Poopici,

Maca.
  •  
    • 51 mesaje
    7 Mai 2004, 18:14
    0 0
    mi-am facut fetita mult dorita dupa ce am fost la mare si am stat cu popoul in nisip fierbinte si m-am balacit in apa marii. am prins o apa calduta acum doi ani! cand ne-am intors de la mare a urmat imediat perioada optima unei sarcini si s-a prins. asta dupa ce timp de un an a fost munca in zadar.
    te pup si iti doresc succes!
  •  
    • 1033 mesaje
    11 Mai 2004, 16:27
    0 0
    va multumesc, sunteti niste dragute! o sa incerc si sovata si marea anul asta!
    poate cine stie?!iese pasenta...
  •  
    • 1101 mesaje
    12 Mai 2004, 10:24
    0 0
    eu nu te inteleg, parca cereai sfaturi in legatura cu divortul...vrei sa faci copil cu sotul tau ? sau cu altul?
    pt ca se presupune ca atunci cand vrei sa faci copil cu cineva, iubesti persoana respectiva (nu iau in calcul interesele materiale)...
    Poate ne lamuresti...
  •  
    • 1033 mesaje
    12 Mai 2004, 12:54
    0 0
    da, fetelor cu altul vreau sa fac copilul...am dat explicatii dincolo " idei de divort"...
  •  
    • 13 mesaje
    2 Oct 2004, 20:31
    0 0
    Bine spus ca de intorci de la Sovata insarcinata. Eu am fost in concediu si iata: Ce-mi doream mai mult s-a implinit. Incearca.
    )) Sa ne scrii .