lotiuni pt. plaja

•  
    • 63 mesaje
    7 Mai 2004, 13:47
    0 0
    Fetelor, voi ce lotiuni pt. plaja folositi ?BUUUNE !!
    Eu am tenul inchis, stau la plaja numai in orele indicate, nu m-am ars/cojit niciodata, insa mereu, dupa 3, 4 zile de plaja imi apare pe piept, gat, fata o iritatie, alergie. Va rog, mai are cineva problema asta? Folositi o lotiune anume ?
    Va multumesc mult.
    Mentionez ca folosesc deja crema cu factor de protectie ridicat.
  •  
    • 1033 mesaje
    7 Mai 2004, 14:23
    0 0
    draga mea, si eu patesc la fel, asta inseamna ca avem tenul sensibil!sa-ti spun ce fac eu in cazul asta; cumpar repede un iaurt normal(nu cu fructe!!) si ma ung cu un strat potrivit (indiferent de locul arsurii)nu prea gros, nu prea subtire si stau in pat cam 10-15 minute. in nici un caz sa nu dai cu spirt!!!
  •  
    • 63 mesaje
    7 Mai 2004, 14:32
    0 0
    monkey, multumesc mult pt sfat, chestii de tratament am si stiu, pe mine insa m-ar interesa sa folosesc ceva ca sa nu mai ajung la alergii, pt. ca odata acolo, la revedere plaja si soare si apa, stau ca sobolanul sub umbrele, palarii si ochelari de soare.
    Pe la diverse farmacii mi s-a zis ca nu exita o lotiune preventiva, dar m-am gandit ca poate " stiinta poporului"....
  •  
    • 63 mesaje
    7 Mai 2004, 14:38
    0 0
    In loc de iaurt se gaseste la farmacii o lotiune mentolata (aceea ca varul), nu curge, se usuca imediat pe tine si are efect calmant, e foarte racoroasa.
    M-am, gandit sa-mi iau lotiune de plaja pt. copii cu factor de protectie cel mai ridicat.. si apoi dupa plaja sa folosesc o lotiune calmanta....dar, ce marca e cea mai buna ?
  •  
    • 1033 mesaje
    7 Mai 2004, 16:32
    0 0
    cu cea mentolata nu ma simt bine!incearca cu cele de la Nivea (sau l'oreal) au cel mai mare factor de protectie ajung la 18-20 cele pentru copii! Nu cred ca putem evita acest lucru, din cauza sensibilitatii pe care o avem! colac peste pupaza, de 2 ani eu vin de la mare incarcata cu cate 4-5 herpesuri unul peste altul la gura(pe una din buze)am fost la doctor si mi-a interzis sa mai merg la mare!!doctora s-a mirat ca nu mi-au aparut in nas, sau genital! si asta numai la impactul cu marea si soarele!!! daca ma duc normal la piscina in bucuresti, snagov sau altele nu mi se intampla asa ceva!
  •  
    • 63 mesaje
    7 Mai 2004, 16:41
    0 0
    mai, herpes nu, dar mi se umfla ochii.......hai ca suntem 2 minunate..
  •  
    • 1222 mesaje
    8 Mai 2004, 01:31
    0 0
    mda , eu asteptam sa vad nume de creme si factoru de protectie
    concret fetelor pliz