clamydia

•  
    • 1131 mesaje
    7 Mai 2004, 13:30
    0 0
    Din Apus vine un zvon cum ca tot mai multa lume este infestata cu aceasta boala cu transmitere sexuala. Se spune ca multi nici nu au habar ca sufera de asa ceva pentru ca nu prea are simptome, dar e periculos sa o lasi netratata.

Voi ce stiti despre ea?
  •  
    • 1033 mesaje
    7 Mai 2004, 14:15
    0 0
    gabici, habar n-am de ce spui tu, dar probabil sunt dezinformata!in febr. am facut un test clamydia, dar a iesit negativ, doctora mi-a spus sa-l repet la Inst. Cantacuzino, impreuna cu alte teste si asta pentru ca nu pot deloc ramane insarcinata!!imi doresc tare mult un copil, dar nu iese pasenta!si imbatranesc pe zi ce trece, am 30ani deja...
  •  
    • 1131 mesaje
    7 Mai 2004, 17:59
    0 0
    Am auzit ca daca nu este tratata la timp poate duce la sterilitate, avrot spontan sau sarcina ectrauterina
  •  
    • 20 mesaje
    9 Mai 2004, 22:18
    0 0
    bineinteles. In US si canada este declarata epidemie !!
    problema este ca foarte multi nu au nici cea mai mica idee. Multe femei nu au simtome iar ei pot avea ceva usturaturi la urinat ptr. citeva zile dupa care minic. Problema este ca , in special la femei, daca esti infectata da foarte mult timp sau de multe ori poti de devii infertila . Asa ca eu nu m-as juca ...
  •  
    • 159 mesaje
    13 Mai 2004, 02:52
    0 0
    da, e foarte periculoasa si duce la infertilitare, avort spontan, sangerari in timpul sarcinii... dar pe cat e de al'naibii boala pe atat se trateaza de eficient daca e descoperita din timp... tratamentul se aplica ambilor parteneri timp de 1-2 sapt. cu antibiotice. deci... cel putin 2 controale ginecologice pe an si clamydia nu devine o problema