negi genitali

•  
    • 59 mesaje
    21 Aug 2008, 11:17
    0 0
    De o luna de cand am fost cu problema la ginec, ginecologul m-a trimis la dermatolog si de atunci, ma tot duc.E adevarat ca asta insm ca ai HVp si pt asta astept rezultatul la lama. Am luat isoprinosine 10 zile, tinctura de echinaceea vreo 3 sapt,propolis vreo 2 saptamani, mi le-a electrocauterizat dar tot imi iesa. Am ajuns in pragul disperarii.Plang in fiecare zi. Ce pot sa fac sa scap de ele?sa nu se mai extinda si inmulteasca in halul asta?. Si cura asta cu echinaceea si propolis, cat trebuie facuta?nu trebuie facuta o pauza?mc
  •  
    • 44 mesaje
    21 Aug 2008, 18:51
    0 0
    cine ti-a recomandat propolis si echinaceea?eu am avut la intrare in vagin negi si m-am tratat cu solutie condylin aplicat direct pe ei si in cateva zile au trecut si nu au mai aparut..nu am fost sa-i cauterizez de frica durerii..intreaba si medicul daca a auzit de condylin..
  •  
    • 967 mesaje
    22 Aug 2008, 01:26
    0 0
    Du-te la un cabinet dermatologic,faci programare telefonic si 50 ron te costa consultatia.Daca ai bilet de trimitere 25 ron. Poate ai alt diagnostic si vei primi si un tratament .
  •  
    • 59 mesaje
    22 Aug 2008, 13:37
    0 0
    M-am gandit si eu sa schimb dermatologul, mai stiti alte creme sau altceva care a avut efect?mc
  •  
    • 59 mesaje
    25 Aug 2008, 14:16
    0 0
    Am fost la alt cabinet particular de data asta si cica veruci nu mai am, cica as avea molluscum contagiosum si trebuie chiuretater.A-ti mai auzit de asa ceva?mi-e o frica de mor