lentile si ... gaze :|

•  
    • 48 mesaje
    21 Aug 2008, 05:20
    0 0
    buna ziua..am si eu 2 intrebari` este ok daca merg la strand cu lentilele `? avand in vedere faptul ca doar sar in apa..nu inot pentru ca nu prea stiu si inchid ochii in momentul cand sar..si pana ce nu ies la suprafata nu-i deschid .. e ok ? si a 2a mea intrebare ar fi cea cu gazele .. noapte cand dorm am acelele mici accidente de gaze.. si mie rusine sa mai dorm la vreo prietena..ce as putea face pentru a le elimina ? sper sa nu radeti o perioada am avut un somn linistit..dar de acum..din nou au revenit..si mie foarte rusine
  •  
    • 1225 mesaje
    21 Aug 2008, 13:49
    0 0
    Despre lentile nu stiu ce iti raspund, dar cred ca e mai prudent sa le lasi acasa. Cat despre "gaze" ajuta carbunii medicinali, gasesti la magazinele naturiste. Eu folosesc si sunt ok.
  •  
    • 48 mesaje
    21 Aug 2008, 14:19
    0 0
    problema e ca..ochelari nu mai am..si am dioptriile foarte mari..- 5 aproape..si daca merg fara lentileee ? nu stiu
  •  
    • 427 mesaje
    21 Aug 2008, 15:07
    0 0
    spune-mi te rog si mie mai multe despre lentile...vreau si eu....de unde le-ai luat,cat au costat,daca tia-i facut alta culoare,ti le scoti seara de seara,cum e asa in general cu ele....as vrea macar ocazional sa le folosesc......cat timp poti purta o pereche?
  •  
    • 48 mesaje
    21 Aug 2008, 16:16
    0 0
    pai..desi am doar 13 ani..le port de vreo 4 luni .. eu le`am cumparat din australia..in romania iti recomand cu drag novaoptic daca aveti asa prin oras..sunt 2 tipuri de lentile..cele care iti schimba culoare..si cele care nu ..eu am lentile normale..deci nu mi s`a schimbat culoare..unele lentile se schima seara de seara..si unele sunt temporare..care le folosesti 1 saptamana sau 3 luni..depinde cum iti spune doctorul..se poarta maximum 12 ore pe zi .. le scoti seara..si ai un lichid special..pui lentila in palma..versi cateva picaturi din sticluta cu solutia aia..si freci bine..pe fiecare parte..cu degetu normal timp de 5 secunde fiecare parte..si pui intr`o casetuta speciala..si dimineatsa..cand vrei sa le pui..scoti o lentila din casetuta..si cumva o zgadai putin pentru a elimina surplusul de lichid de pe ea..si o pui pe ochi..este greu sa`tsi explic prin scris treaba cum o pui..deci te rog sa ma scuzi` daca mai ai si alte intrebari..astept cu mare drag sa`tsi raspund !
  •  
    • 48 mesaje
    21 Aug 2008, 16:18
    0 0
    aa..am uitat sa mentionez..nu sunt scumpe..eu pentru 2 ani de zile am platit in jur de 300 de dolari .. si schimb lentilele odata la 3 luni .. in cazul in care vrei lentile doar ca sa iti schimbe culoare..tot va trebui sa mergi la oftalmolog pentru a vedea ce dimensiuni trebuie bafta !!
  •  
    • 3036 mesaje
    21 Aug 2008, 17:15
    0 0
    1. exista lentile de contact cu care poti sa faci baie/inoti la strand si exista lentile de contact care trebuie scoase atunci cand intri in apa.
    in prospectul lentilelor tale ce scrie in aceasta privinta?

si

2. gazele sunt firesti mai ales in perioada asta a anului, cand consumam multe cruditati, a caror digestie se face in principal prin fermentatie - vezi cercetarile care au dus la concluzia ca efectul de sera este provocat in buna parte de gazele digestive produse de rumegatoare (oi, vaci, capre etc).

in plus de asta, s-a demonstrat stiintific ca femeile produc mai multe gaze decat barbatii (lasa, ca nici cu ei nu mi-e rusine ) - asa ca, atata vreme cat vei dormi la prietene si nu la prieteni, sa fii sigura ca ai o concurenta serioasa in privinta gazelor.
  •  
    • 48 mesaje
    21 Aug 2008, 17:59
    0 0
    donna iti multumesc mult de tot ptr informatii..cand ajung acasa o sa ma uit pe prospect sa vad .. si ma gandesc` .. eu de revelion merg la o cabana cu prietenii 2`3 zile..si sa`r putea sa dorm cu prietenu [ nu va ganditi ca o sa fac sex sau chestii de genu asta..chiar daca avem un an jumate impreuna..totusi..am o viata inainte ] si..mi`ar fi rusine sa`i dau drumu la unu mic pe timpu noptsii`
  •  
    • 471 mesaje
    21 Aug 2008, 21:43
    0 0
    Nu stiam ca mai exista si "carbuni medicinali" Cum arata? Ca niste carbuni?
  •  
    • 1225 mesaje
    21 Aug 2008, 22:35
    0 0
    Exact, doar ca sunt suficient de mici sa-i poti inghiti!
  •  
    • 471 mesaje
    22 Aug 2008, 09:32
    0 0
    Drace Mai aflai' una
  •  
    • 381 mesaje
    22 Aug 2008, 11:13
    0 0
    Da, si eu am folosit Carbune medicinal si mi-a facut f bine, dar trebuie sa respecti ce scrie pe prospect, sa iei de 3 ori pe zi.
    Si, da, exista, sunt ca paracetamolul de mici doar ca sunt negri
  •  
    • 3036 mesaje
    22 Aug 2008, 11:45
    0 0
    mda, dar nu trebuie uitat un lucru: carbunele medicinal este si cam laxativ, asa ca... aviz amatoarelor
  •  
    • 471 mesaje
    22 Aug 2008, 15:05
    0 0
    Pai si nu mai ai gaze de la ala sau cum?
  •  
    • 1225 mesaje
    22 Aug 2008, 17:11
    0 0
    Eu iau doar cate unul, la nevoie si nu am avut probleme. Probabil ca luati in nr. mai mare sau prea des, provoaca si diaree. Da, absorb "gazele" produse de fermentatia din stomac, in acelasi timp, e bun si pt arsuri, balonari, si regleaza tranzitul intestinal. E suficient sa dai o cautare pe net si gasesti tot ce vrei sa afli despre carbunele medicinal.