Nu elimin lichidele pe care le beau

•  
    • 116 mesaje
    20 Aug 2008, 09:25
    0 0
    Nu stiu ce se intampla de cca 1 sapt-desi beau aproape 2L de lichide/zi (apa,cola light) nu mai merg asa des la baie cum o faceam inainte.Parca si burta imi e mai umflata
    Aveti idee ce poate fi si ce se poate face?

Am luat astazi un furosemid,stiu ca este un diuretic bun,dar care sa fie cauza,totusi?
  •  
    • 331 mesaje
    20 Aug 2008, 12:30
    0 0
    ai grija cu diureticele, au si ele contraindicatii, ai senzatia ca organismul retine apa? atentie la alimentele sarate...organismul elimina apa si pe alte cai, prin transpiratie de exemplu...
  •  
    • 21507 mesaje
    20 Aug 2008, 17:21
    0 0
    nu mai elimini atit,pt ca mai si transpiri..e cam cald,nu?..si transpiratia tot o forma de eliminare este
  •  
    • 134 mesaje
    20 Aug 2008, 20:33
    0 0
    Poate fi oligurie, o afectiune care consta in reducerea debitului urinar, datorata unei insuficiente renale. Deci, ai grija de rinichi, probabil ar trebui sa mergi la un control. Ar putea sa se rezolve si de la sine, dar daca nu, atunci fa-ti niste analize sau un eco.
  •  
    • 21507 mesaje
    20 Aug 2008, 21:25
    0 0
    las-o incolo de oligurie,ca nu-i vb de asa ceva...e cald,transpira,de unde sa elimine atit cit bea? nu speriati omul de pomana,oliguria asta e comuna mai multor boli,da' nu-i cazul de detaliat pe-aicea
  •  
    • 134 mesaje
    20 Aug 2008, 23:12
    0 0
    Nu vreau sa sperii pe nimeni, insa nu e chiar normal sa elimini 2 l de apa doar prin transpiratie, cea mai mare parte se elimina prin urina. Si eu transpir mult, e normal, e cald, dar atunci cand beau o cantitate mai mare de lichide fac mai multe drumuri la toaleta.
  •  
    • 2 mesaje
    21 Aug 2008, 00:17
    0 0
    eu am the same problem de un an aproaope....plus ca ma termina si colecistul.Am 22 de ani si am o burta de gravida..desi merg la sala....totul pt ca sunt balonata...nu pot sa mananc nici un tip de fruct sau leguma....nici macar supa...inebunesc pt ca iubesc pepenele galben si nectarinele.....nu mai suport burta asta...e o senzatie groaznica de balonare...si doctorii nu stiu sa spuna :regim ordonat...am incercat dar nu functioneaza.....uff o sa incerc si ceaiuri..am vazut pe forum ca unii au avut noroc

poate ma puteti ajuta!

o seara de vis