cicatrice postoperatorie
-
19 Aug 2008, 17:080 0de ce nu discutati si despre acest subiect ?Cred ca multe eve sunt afectate de un semn inestetic.
-
20 Aug 2008, 10:21cat e de mare semnul?unde e?si eu am semn de la apendicita,dar nu ma deranjeaza absolut deloc,nici nu-mi amintesc de el.....se vede din slip,adica nu e ascuns de nu-l vede lumea si de-aia nu ma deranjeaza
-
20 Aug 2008, 15:17De cand astept un asa subiect...dar vad ca nu prea are cautare...
Sunt mama unei fete de 18 ani care o cicatrice cheloida de vreo 20 cm pe antebrat...in urma a 3 operatii ...farcturi dupa un accident de masina....
De cateva luni umblam in stanga si-n dreapta sa vedem ce se poate rezolva...sa dispara...
Concluzia la care am ajuns...se va face operatie ...va ramane doar o linie subtire...iar 1 an de zile...creme la greu...ca sa nu se mai formeze cheloide. -
20 Aug 2008, 18:50m-am plictisit la citi dr. am fost ,cite creme scumpe am folosit ca la carte ,si degeaba.Nu merge-ti in Bucuresti ca sunt niste jjmecheri plini de bani si cu tupeu .Una prezinta pe internet si cu totul altceva fac .Am vizitat cel putin 6 clinici "foarte bine dotate"si m-am ales cu banii luati pe consultatie(intre 80 si150RON)de 10 minute cu creme (contratubex)scumpe absolut ineficiente care in farmacie sint la un sfert de pret .Am aceiasi problema .Daca vreti va dau si nume de cl. sa le ocoliti macar dumneavoastra sa nu luati teapa .