hernia de disc
-
19 Aug 2008, 08:520 0a facut cineva operatie de hernie de disc prin nucleoplastia?vreau sa vorbesc cu cineva care s-a operat de hernie de disc.
-
19 Aug 2008, 11:36neurochirurgul meu (sp. universitar) spune ca nu a vazut sa fie imbunatatiri semnificative la pacientii care au facut asta si nu m-a incurajat sa fac. dar presupun ca depinde de la caz la caz... un lucru pozitiv ar fi, din cate am citit eu, ca nu prea sunt riscuri de complicatii. cere o a doua opinie de la un doctor bun, care sa nu beneficieze direct de banii pe care i-ai da pe interventie
-
19 Aug 2008, 21:09sotul meu a facut o programare la domnul doctor nechifor rares pe saptamana viitoare.o sa va dau detalii dupa ce face interventia
-
19 Aug 2008, 23:39Buna seara.eu am fost operata de hernie de disc acum 2 ani .acum ma simt mai bine Cu cat boala este mai veche recuperarea este mai greoaie ,de durata.Am fost operata la CTA.de dr.BALASA.un om nemaipomenit si cu frica lui Dumnezeu.Am fost refuzata de un doctor sa fiu operata si el ma asigurat ca ma opereaza la fel ca basescu.Este f. greu la inceput-3luni de ghin dar daca ai ajutor te refaci rapid.Important este sa nu faci nimic,nimic.E necesar sa te plimbi dim. si seara sa nu stai in curent si sa nu sai in sezut si nici rezemata in fotoliu sau scaun-3 luni.Difera de la caz la caz si de uzura vertrebelor.Eu am inlocuite 2vb.cu plastic.Nu te speria daca ti-a recomandat op. fao,nu mai sta.Asa am stat eu si aveam si paralezie usoara.Acum port si Cosmodisc pe care-l recomand tuturor. Iti doresc multa sanatate.Doamne ajuta.