Ciuperca de la strand?

•  
    • 967 mesaje
    18 Aug 2008, 22:36
    0 0
    Am fost la strand cu nasa si fiul ei .Am intrat in bazinul pentru copii,am stat 2 h la plaja,am folosit crema de plaja,acasa am facut dus si m-am dat cu crema de corp .Toata ziua si noaptea m-a mancat pielea .Puteam sa ma duc la purcica,la nudism ,dar nu poate intra cu copilul si asa mi-am facut eu de lucru....
    A doua zi am observat ca mi-a iesit pe mana 2 bube,cu un crater in mijloc si umflate pe margine.Ma manaca foarte tare si ma scarpin in jurul ei.
    Azi am vazut ca mi-a iesit una si pe picior.Apar pe tot corpul? Sa fie de la soare,de la piscina?
    Am cumparat de la farmacie alcool iodat.
  •  
    • 2001 mesaje
    19 Aug 2008, 10:06
    0 0
    cu ciupercile nu e de glumit,sfatul meu e sa mergi la dermatolg ,numai el va sti ce fel de ciuperca e,cu asa ceva nu e de glumit.....ti-o zic din proprie experienta,eu am venit cu asa ceva de la piscina,in zona inghinala si am urmat un tratament cu unguient preparat in farmacie,sunt mai multe tipuri de ciuperci
  •  
    • 967 mesaje
    19 Aug 2008, 12:21
    0 0
    si acolo mi-a iesit ,cum arat eu la medic ?nici de epilat nu pot
  •  
    png
    • 147 mesaje
    19 Aug 2008, 19:25
    1 0
    si eu am 3 eczeme ca cele descrise de tine. si eu chiar nu am fost la strand. nu am voie, caci sunt imsarcinata si am probleme. initial, vazand ca nu imi trec, m-am dus la farmacie, unde m-au intrebat daca am fost la strand, piscina. afland ca sunt insarcinata, nu mi-au dat tratament. ajunsa la dermatolog, mi s-a spus ca este o ciuperca luata de la animale. si eu chiar am la parinti un caine caruia ii cade blanita pe portiuni mici ale pielii si se scarpina rau. eu zic sa te duci la dermatolog ca sa fi tratata corect.
  •  
    • 2001 mesaje
    19 Aug 2008, 20:22
    0 0
    pisi nu-ti fa asfel de probleme te rog,medicul stie ca nu ai cum sa te epilezi,sau mai bine cauta o femeie dermatolog,nu te descuraja.bafta!
  •  
    • 967 mesaje
    20 Aug 2008, 22:09
    0 0
    Am fost la dermatolog -urticarie solara.I-am zis ca am fost la strand ,m-am dat cu crema de plaja si a zis ca din cauza cremei.Nu trebuie folosite cremele cu parfum,coloranti...Am uitat sa ii zic ca eu sunt cu cateii si pisicile .
    Mi-a dat unguent Fucicort crema sa dau dimineata pe acele zone si seara sa i-au cate o pastila Xyzol(cam asa ceva).
    Sa evit baile de soare,sa folosesc sapun de copii sau gel de dus hipoalergic ,regim alimentar fara condimente,prajeli si sa mananc doar fierturi.Se spune ca apar in special si cand ficatul este cu probleme,prea multe tavi de mici asa zice soacra ,prajeli si carne.
    Deci se incepe de la regimul alimentar.Luni la control.
    La mine se si inmultesc ,asta e problema.De partea inghinala nu i-am mai aratat ,ca imi era rusine.
  •  
    • 967 mesaje
    20 Aug 2008, 22:13
    0 0
    Daca ii cade blanita si are portiuni fara blana sa stii ca are raie.Este un parazit -acarien care il au pui sau chiar si adultii odata in viata. Cauta pe net.Nu e transmisibil animal -om.Eu am dus azi puiul de pisica la veterinar ca avea o eczema pe cap si a zis ca e raie.Il unge cu un unguent si costa 5 ron ,il dai de 2 ori pe zi.Du-te cu el la cabinet,te va costa doar unguentul.
  •  
    • 1 mesaje
    4 Oct 2008, 22:34
    0 0
    Sper esti mai bine si ti-a trecut ciuperca.Daca cainele are raie si vezi ca unguentul nu da rezultate(eu nu am aplicat unguent deoarece nu prea vindeca) este bine sa cumperi de la farmacie o fiola Stronghold(pt.caini) care se aplica la ceafa cainelui si se vindeca 100%