Urticarie?!?!

•  
    • 199 mesaje
    18 Aug 2008, 20:57
    0 0
    In urma cu 2 luni am organizat o excursie pt copii in care am servit pe langa alte feluri de mancare si oua fierte...eu ca o pofticioasa si mancacioasa ce sunt n-am mancat altceva dar in schimb am mancat vreo 5-6 oua...Dupa vreo 2 zile au inceput sa-mi apara niste bube ffffffffff sacaitoare...si persistente!!!! Nu mi-au trecut decat acum vreo saptamana..deci imaginati-va o luna jumate de bube in mijlocul verii cand se presupune ca umblam si noi mai sumar...culmea e ca mi-au iesit doar pe picior pana la gamba...asta m-a surprins...normal daca e o intoxicatie iti ies bube peste tot,nu? Ei bine, eu aveam bube rosii aproape una langa alta..dar numai pana la gamba...Ati mai pomenit asa ceva?!?!?
  •  
    • 72 mesaje
    18 Aug 2008, 22:30
    0 0
    ouale sunt foarte periculoase,mai ales pe timpul asta.dak nu au fost pastrate corespunzator.....nu e de mirare ce ai patit.si nu e obligatoriu sa-ti iasa pe o zona anume.eu de la rosii am patit asa.doar de la genunchi in sus,pe pulpe aveam bubite.
  •  
    • 52 mesaje
    19 Aug 2008, 09:28
    0 0
    Buna, si eu am patit asa ceva si in fiecare vara imi apare asta inainte de a da sosetutele de nailon jos sau imediat dupa ce intru in contact cu sandalele......am folosit creme la care se face multa reclama la tv dar degeaba , acum insa , ultima data am curatat bine locul cu probleme folosind bitter suedez sau demachiant si am pus fie crema de galbenele de la lifecare , fie crema cu arnica sau cu vita de vie....toate fiind de la lifecare , in functie de ce fel de crema am avut la indemana . Problema mea s-a rezolvat deocamdata.....cine stie pana cand.

Bafta!