prea slaba
-
0 0Fiica mea are 23 ani si 45 kg ,la o inaltime de aprox. 1.60 m .Acuma nu stiu conform calculelor cum sta cu greutatea ideala , dar va spun eu ca m-i se pare mult prea slaba .Nu stau nici hainele pe ea!A slabit anul trecut cand a avut examenele de licenta , dar de atunci a trecut ceva timp si nu mai ia in greutate. De mancat, mananca tot ceea ce ii place si in cantitati normale asa ca ar trebui sa se mai intremeze . Nu stiu cam ce ar trebui sa manace cu precadere pentru ca sa se mai implineasca si ea ! Poate a mai fost cineva in situatia asta si a reusit s-o rezolve cumva! Multumesc!
-
lol, si tu la 51 de kg mama ce grasa esti. as mai slabi daca as fi in locul tau
. cat pentru intrebarea initiala, nu stiu poate sa incerce sa ia vitamine, chiar sa mearga la un doctor daca i se pare ceva grav. dar in general chestiile legate de greutate mi se pare ca se aseaza de la sine atunci cand nu esti prea stresata de asta. -
am 1.71cm si 52 kg. ma privesc in oglinda si nu sunt multumita. Uneori ma simt slaba. dar aud atat de des ca sunt 'perfecta", incat tind sa cred ca se poarta. Fiica dvs, nu este nici inalta.... posibil ca 45 kg, la 23 ani,..nu sunt prea multe...dar la 160cm...e suficient. Are timp o viata sa se ingrase, daca doreste asta
-
eu am 24 de ani, 1.63 si tot 45 de kg. mi-am facut analizele...nu am nimic.mananc tot ce prind 2 sau 3 mese pe zi, la aceleasi ore si tot slaba sunt.adevarul este ca fumez, beau cafea, iar in sesiune ajung si la 43 de kg. am inceput de o saptamana o cura de minerale si complex de vitamine(recomandate de tata care este farmacist)...si parca nu am pofta de mancare.nu simt nimic, ba din contra, nu am pofta de mancare. am fost intr-un magazin sa imi iau o bluza si la cabina de proba m-am speriat eu de mine...m-am hotarat sa manac si mai mult si sa fac sport...degeaba...tot 45 de kg am.
-
Dumnezeu sa ne mai inteleaga!
Anul trecut, la 1,70 m si 34 de ani, aveam 53 de kilograme. Vedeam si eu bine ca atarna hainele pe mine, sotul ma batea si el la cap ca nu mai are pe ce pune mana... M-am pus pe mancat: acum am 59 de kilograme si as vrea macar sa ma opresc, daca nu cumva sa mai dau jos vreo 3...
Hehe... mancarea e ca sexul: cu cat mananci mai mult, cu atat iti doresti mai mult!
Noroc ca eu slabesc la fel de repede cum ma ingras - dar stiti si voi cum e cu vergeturile si pielea care incepe sa atarne daca nu cascam bine ochii... -
Donna, ce ai mancat de ai ajuns la 59 de kile? Eu am 1,70 m, cam 52-53 kg (si 35 de ani) si nu reusesc cu nici un chip sa ma ingras! Curios este faptul ca acum mai multi ani nu eram (sau nu paream) slaba, desi nr. de kilograme era aproximativ acelasi. Mai ales fata mi s-a lungit... si chiar nu era cazul.
-
Multumesc fetelor , pentru raspunsurile voastre! Stiu si eu ca standardele de acuma cer sa fi slaba , dar mi-ar fi placut sa fie numai un picut ... un picut mai plinuta , ca sa stea hainele pe ea ca lumea... Ma rog, m-am mai linistit acuma , vazand ca toata lumea isi doreste sa fie slaba ! Nici eu nu-s grasa ( 58 kg )-unele ar zice ca da ? din care vreo doua-trei kg sunt plasate pe la bust ... Ei , probabil ca imi fac eu griji degeaba ! Bine ca e sanatoasa , n-o doare nimic si are si pofta de mancare !... Va pup pe toate , sa fiti vesele si frumoase in vara asta !
-
Carmenlorena, stai cuminte, ca 10 kg e cam mult...si nu neaparat ca o sa arati grasa, ma gandesc mai mult la sanatate...Ca sa te ingrasi atat trebuie sa mananci gras, ceva mai sarat..mai ales ca felul tau nu e sa te ingrasi sau sa slabesti usor.
Donna e o fericita
Daca fortezi organismul asa o sa te alegi cu un colesterol de toata frumusetea. Eu m-am ingrasat cam 10 kg de am ajuns la 60 kg (am 1.70m inaltime) si, cand m-am dus la un control de rutina am aflat ca am colesterolul 300!! Acum am grija cat de cat sa nu mai mananc mult si gras, am slabit vreo 3-4 kg si nu sunt fericita, dar vreau sa fiu sanatoasa. Colesterolul meu acum e la 230, tot ridicat...
asa ca ai grija! Retete exista de ingrasat, le-am spus si altor eve ce sa faca, dar nu recomand aceste retete cu inima deschisa. Te pup! Oana -
Draga Carmenlorena eu am doar 19 ani ,am 1,62 si 46 de kilograme si ma simt destul de floricica de faptul ca sunt prea slaba insa cei din jurul meu spun ca sunt perfecta-probabil e o moda.Am incercat nenumarate metode dar au dat gres.Insa de curand am aflat ca o reteta naturista poate face minuni-1 cubulet de drojdie amestecat cu miere pana se omogenizeaza,servit de 2 ori pe zi.Multa bafta!
-
daca vrei ..poti! incearca o cura de vitamine...care iti vor da o pofta de mancare nebuna...si nu te abtine. Acum depinde si de ceea ce manaci, de arderile pe care le ai, de domeniul de activitate in care lucrezi...te poti ingrasa, dar ai mare grija ce mananci. daca fumezi, lasa-te...ai sa vezi miracole.daca iei anticonceptionale, fa o pauza...in 3 luni vei lua garantat 5 kg in plus. dar la inaltimea ta eu cred ca ar fi bine 5 kg in plus, nu 10. ma dau si eu cu parerea....nu de alta, dar atat am si eu...1.63
-
Lasa, tu, Donna, ca vergeturi avem toate fir-ar sa fie

eu sunt slaba cu vergeturi, celulita, colesterol marit si imi tin si fundul asta mic in fata calculatorului tot cam 9-10 ore de mi-e si frica ca o sa se faca plat
A scris o eva despre exercitii la birou, sa iti incordezi muschii fesieri si cei abdominali, dar eu nu stau singura in birou si mi-e sa nu ma vada colega-mea ce batoasa stau
Da, doctorul mi-a spus ca poti avea colesterol mare si din lipsa de miscare sau de la anticonceptionale.
Dar tot fericita te consider, Donna, pentru ca poti sa pui pe tine cand si cat vrei si vice-versa. NOROCOASO!!!!