test papanicolau
-
15 Aug 2008, 20:270 0imi poate explica si mie ce inseamna "celule de tip endocervical/metaplazice prezente" + "flora bogata (bacili)"....pt k dr meu e in vacanta....in principiu nu ar tb sa fie nimic grav pt k mi-am facut si o lama si nu aveam nimic...pls help...
multumesc -
16 Aug 2008, 19:48Buna,
celulele cervicale ar fi o mica problema, insa nu foarte mare, e o chestie interpretabila de fiecare doctor si de alte date.
Flora microbiana e bine sa ai, e chiar normal.
Daca a iesit doar atat, nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Sfatul meu, fa testul asta de 2 ori pe an, o data la 6 luni, e ideal asa si poti preveni multe lucruri nedorite. -
16 Aug 2008, 20:11celulele cervicale NU-S o problema,e normal sa existe,ca doar de-acolo s-a luat testul...bacilii,pot fi o problema,trebuie,oricum mers la medic
-
16 Aug 2008, 20:52pe anticonceptionale.ro, intri pe forum si e o doctorita care iti raspunde imediat.Foarte competenta
-
16 Aug 2008, 22:49Testul papanicolau se face pt depistarea cancerului de col uterin, cancer f raspinadit la femei, a treia cauza a mortalitatii, azi...
Exista un vaccin pt prevenire acesti cancer, ce se poate face pana-n 23 ani si cu preferinta, ìnainte de ìnceperea vietii sexuale, la fete; e costisitor, 450euro si se face ìn trei etape. -
16 Aug 2008, 23:27nu mai vorbiti,bre,din reclame
...mergeti si va informati ce-i cu vaccinu' asta..