Sper sa nu va starnesc zambete dar m-au nenorocit. Toata noaptea am asteptat sa se faca ziua sa va scriu. Aparatul ala cu pastile scoate un miros pe care nu-l suport. Help me, cum va aparati de tintari?
si pe mine m-au ciuruit bestiile azi-noapte de fapt, adevaratul atac a inceput abia pe la 5 dimineata - probabil ca racoarea diminetii le-a crescut apetitul
ma gandesc cat se poate de serios sa-mi pun plasa de tantari la fereastra, ca si eu tot asa, nu suport insecticidele (sunt alergica).
Pai regula nr 1 ar fi sa aveti plase de tantari la fereastra si scapati de grija. In al doilea rand, se gaseste un produs lichid, din acelea care se baga in priza, si care nu are nici un miros, plus ca este si eficient. Nu mai stiu ce marca, eu l-am luat din Cora....
Acel aparat cu lichid care se baga in priza se numeste AROXOL..Am vazut si reclama la televizor..E foarte bun credeti-ma si nici nu e scump..Dorm cu geamul deschis fara sa am vreun stres cu el in priza. Recomand!
in primul rand PLASA LA GEAM,dupa care AROXOL care nu are nici in fel de miros si care-si merita toti banii......asa vei dormi linistita cu geamurile deschise facandu-le in ciuda tantarilor