nu ma simt bine
-
15 Aug 2008, 10:300 0Buna!Am si eu o problema si sper sa gasesc raspunsul aici.In urma cu o luna am facut dragoste neprotejata,la 3 zile dupa asta mia venit ciclul menstrual,cu dureri de burta in zona ovarelor si senzatii de disconfort,ma tinut 3 zile(5 zile ma tinea in mod normal)Acum mia venit din nou tot cu senzatii de disconfort cu dureri de burta si cap.Pot sa fiu gravida?E posibil sa ai ciclu si sa poti fi gravida(ma gandesc la vro dereglare ceva!)sa imi fac griji?multumesc!
-
15 Aug 2008, 10:52cel mai bine ar fi sa iti faci o programare la doctor.... asa nu iti mai faci atatea griji.....multa sanatate..
-
15 Aug 2008, 15:01sunt extrem de putine sanse sa fii insarcinata, daca ai facut sex cu 3 zile inainte de ciclu.
plus de asta, simptomele descrise de tine tin de ciclul menstrual, nicidecum de sarcina.
ca sa te convingi, cumpara de la farmacie un test de sarcina si fa-ti-l maine dimineata, conform prospectului. -
15 Aug 2008, 19:33parerea mea e ca nu prea aveai cum sa ramai insarcinata...sunt f putine sansele sa ramai si sa iti mai vina si stopul(si din cate inteleg a venit si a 2-a oara) iar durerile si senzatiile naspa le ai datorita ciclului si dereglarilor pe care corpul le-a suferit.
have a nice day!!!