am nevoie de putin ajutor!
-
14 Aug 2008, 21:130 0Am si eu o intrebare, sper sa ma poata ajuta cineva! As dori sa stiu dupa cate zile apar simptomele unei eventuale sarcini? Am avut un contact sexual neprotejat si mi-a ajuns floricica in vagin. Nu am luat tableta de a doua zi, deoarece am considerat ca nu e grav...insa am inteles ca e de ajuns sa ajunga putina floricica in vagin ca sa se poata forma o sarcina. Testul il pot face doar dupa 10 zile, cel putin asa mi s-a spus...insa pana atunci nu pot aparea deloc simptome? sunt ingrijorata! imi cer scuze daca subiectul e cam aiurea, dar nu am experienta in domeniu.
-
14 Aug 2008, 21:26buna seara !
pentru siguranta si linistea ta fa ti testul de sarcina ! exista pe piata un test de sarcina ( din urina ) , exact nu stiu cum ii spune, pe care poti sa l faci... dupa o zi de la contactul sexual si la orice ora. procentul este de 99,9%.
iti doresc succesc...si " fara ochisori"... -
14 Aug 2008, 21:38Multumesc mult pt ajutor! Eu imi facusem un test a doua zi dimineata si a iesit negativ, insa mi-a spus doamna de la farmacie ca cel mai sigur e dupa 1 saptamana deoarece inainte de 1 sapt se poate sa iasa incorect...
-
15 Aug 2008, 06:12cine NU VREA O SARCINA, dupa un act sexual neprotejat ia pastila.
cine VREA O SARCINA, dupa un act sexual neprotejat isi face testul de sarcina.
am impresia ca tu doar spui ca nu vrei sa ramai insarcinata. faptele tale demonstreaza contrariul.
oricum, e o aberatie sa faci testul de sarcina chiar a doua zi dupa contactul sexual, deoarece modificarile hormonale depistabile in urina apar abia dupa cca o saptamana de la fecundarea ovulului.