lubrefiantul
-
14 Aug 2008, 15:370 0lubrefiantul folosit in timpul actului sexual impiedica intalnirea dintre ovul si spermatozoid? incerc de 8 luni sa am un bebelus dar este adevarat ca uneori folosim si lubrefiant. credeti ca acest lucru a impiedicat "magica intalnire"
-
14 Aug 2008, 16:55in mod normal nu, mai ales cele pe baza de apa...citeste ce scrie pe ambalaj, ce contine, poate schimba ph-ul vaginal si sa nu supravietuiasca spermatozoizii...
-
15 Aug 2008, 17:40sa nu radeti! Am si eu o intrebare: pentru ce se foloseste lubrifiantul? Care e ideea, ca eu nu am folosit niciodata.
-
15 Aug 2008, 17:53Incearca sa nu mai folosesti lubrifiantul daca vrei un copil pentru ca iti reduce foarte mult sansele sa ramai. Lubrifiantul nu este chiar un contraceptiv, poti ramane insarcinata si in aceste conditii, dar mai greu. Si eu am fost uimita cand am aflat asta, insa mi-au spus mai multi doctori acest lucru. Bea foarte multa apa in zilele fertile ca sa ai o secretie mai abundenta si sa nu mai fii nevoita sa recurgi la lubrifianti artificiali.