probleme tot mai mari cu memoria

•  
    • 1131 mesaje
    13 Aug 2008, 14:00
    0 0
    Acum 2 ani sciam aici ca am probleme, care in final s-au rezolvat, insa de azi primavara au reaparut si nu mai vor sa dispara, din contra: sunt tot mai acute; sunt cazuri cand ma intreaba ceva seful si pur si simplu parca s-ar lasa un val negru peste memorie: absolut nimic nu aimi aduc aminte pe moment; sau uit ceva si imi amintesc peste 24-48 de ore!

De asemenea, sunt mai obosita, ma enervez mult mai repede si cred ca am si o mica...depresie. Nu stiu ce sa mai fac, am impresia ca e tot mai grav, uneori ma simt de parca as fi pe alta lume. Am inceput sa iau niste pastile pe baza de gingko biloba, ceva concentrat; e adevarat ca nici o saptamana nu a trecut, dar nu vad schimbari; cred ca va trebui sa consult un medic, dar...ce specializare, si pe cine? Mentionez ca de o saptamana am revenit din concediu.
  •  
    • 22 mesaje
    13 Aug 2008, 14:13
    0 0
    Draga Gabici, si eu am avut astfel de probleme si am mers la endocrinolog. am descoperit ca am hipotiroidie. acum fac tratament si e mai bine, memoria a inceput sa si revine, mai am momente cand uit dar nu asa ca inainte. mergi si fa ti analize la endo si neaparat echografie la tiroida. Multa sanantate