mi-e teama pentru el

•  
    • 3 mesaje
    5 Mai 2004, 20:28
    0 0
    iubitului meu i s-a depistat in urma cu 4 ani hipertensiune portala 14.de atunci nu a mai facut nici un fel de investigatii,crezind ca nu are o foarte mare imprtanta.in urma cu citeva zile,a simtit ca inima ii batea foarte tare si,dupa o verificare a tensiunii,am descoperit ca era 14 cu 8,iar pulsul 130 batai pe minut.as vrea sa stiu daca starea de oboseala pe care o resimte de citvatimp ,splenomegalia,cit si aspectul de balonare al stomacului au legatura cu tensiunea portala marita!!!va rog sa ma ajutati!!!
  •  
    • 1028 mesaje
    5 Mai 2004, 20:58
    0 0
    De ce nu mergeti la medic? Aflati care este problema si il si ajuta! SANATATE MULTA!!
  •  
    • 1105 mesaje
    6 Mai 2004, 09:29
    0 0
    Hipertensiune portala sau arteriala???
    HTportala se refera la vena porta care apleaca de la Ficat, deci poate avea legatura cu balonarea. Dar tensiunea de care scrii tu, este arteriala.Mai da-mi si alte amanunte.Oricum, daca are HTPortala trebuie sa-si faca analizele la FICAT!!Transaminaze,proteinograma,etc.
    Sanatate!
  •  
    • 3 mesaje
    6 Mai 2004, 15:20
    0 0
    ma refeream la hipertensiunea portala,care a fost 14 si ma intrebam daca cea arteriala si aritmiile au legatura cu aceasta!din ceea ce am citit pe net,am inteles ca DA!iti multumesc mult!oricum,si-a facut programare la medic1