HPV 18

•  
    • 23 mesaje
    12 Aug 2008, 13:49
    0 0
    Salut, sora mea a fost "diagnosticata" cu rezultatul POVITIV pt ADN HPV , genotipul HPV 18. Eu acum incerc sa aflu cat mai multe informatii despre acest genotip si sa aflu din experienta neplacuta prin care au trecut si alti. Asa ca daca aveti cunostiinta de cauza, nu ezitati sa postati.Multumesc din suflet.
  •  
    • 512 mesaje
    12 Aug 2008, 14:17
    0 0
    numai medicul o poate ajuta. in mod normal cand faci testul rezultatul il interpreteaza medicul .... el e singurul in masura sa iti dea sfaturi
  •  
    • 23 mesaje
    15 Aug 2008, 17:03
    0 0
    Stiu, eu vroaim relatari de la cei care au mai multe cunostiinte, sau cunosc persoane care au trecut prin asa ceva, care au facut tratament si cum au suportat acel tratament......
  •  
    • 12 mesaje
    15 Aug 2008, 20:50
    0 0
    Servus, nikk
    Acum un an , si mie mi-a iesit la testul HPV aceasta tulpina 18 ( de risc inalt - high risk ), impreuna cu alte 2 tulpini .

Dupa 1 an de tratament , am avut bucuria sa constat ca la analize nu au mai iesit aceste tulpine de high risk .

Informatii multe am aflat si de la fete, de aici, de pe acest forum - HPV Suport , daca dai cautare.
    Daca totusi, ai nelamuriri si intrebari, scrie-mi te rog pe mesaj privat
    Multa sanatate surioarei tale...
  •  
    • 8 mesaje
    21 Aug 2008, 23:41
    0 0
    te rog sa-mi spui si mie ce fel de tratament ti-a fost recomandat. si eu sunt cu HPV 16 si 18 dar mi-au gasit si niste leziuni (displazii de gradul 2) pentru care am suferit o interventie chirurgicala. sper ca atunci cand repet testul sa iasa totul bine.
  •  
    • 237 mesaje
    22 Aug 2008, 09:22
    0 0
    Si eu am scapat de tulpinile 16 si 45 dupa un an de zile de tratament...acum din februarie mi-am tot facut analize si nu mai iese nimic nici la ADN-HPV, nici la PAP,nici la colposcopie...in noiembrie termin vaccinul si apoi imi doresc tare mult un copil!
  •  
    • 12 mesaje
    22 Aug 2008, 22:24
    1 0
    Servus, Miha

Sigur ca iti spun ce tratament am urmat :
    1. Am facut tratament cu Aldara ( 4 cutii) si spalaturi si bai de sezut cu ceai din marul lupului , pelin si galbenele ( separat, nu in combinatii , cam o data pe saptamana, uneori de doua ori) Dupa aplicatiile cu Aldara, asa cum spune prospectul, eu nu ma spalam cu apa de la robinet, ci numai cu ceai.

2. Pentru intarirea imunitatii am facut 3 cure de cate 10 zile cu Isoprinosine ( cate 6 pastile / zi), cu pauza intre ture de 2 luni.
    Am luat laptisor de matca si tinctura de propolis, cure de cate 21 zile , cu pauza de o saptamana.
    Mi-am schimbat radical regimul alimentar : fara carne de mamifere, fara cafea, fara zahar, fara aditivi si sucuri din comert, o alimentatie cat mai sanatoasa( fructe multe, legume multe si sucuri naturale).
    M-am dus la sport, la aerobic, desi oboseam foarte tare si ma dureau articulatiile ingrozitor.( din cauza scaderii imunitatii) . La mine , virusul a atacat destul de parsiv ( am si peste 40 de ani) , si m-am simtit foarte rau in prima etapa..oboseam foarte repede, eram ca un zombi si faceam concurenta cu gainile bunicei mele, ducandu-ma la nani la ora 20.00 seara.

Si..nu in ultimul rand, m-am rugat...la Sfantul Nectarie ( ma duceam la Moastele lui , la o biserica si faceam acatistul acasa ) si la Maica Domnului, sa -mi dea putere , curaj si rabdare sa duc razboiul nevazut cu virusul parsiv...

Una din batalii , cea cu cele 3 tulpini de risc inalt, am castigat-o....
    Mai am de luptat pe baricade cu o tulpina de risc scazut...

Iti doresc multa sanatate, mult optimism, sa fii curajoasa si increzatoare, fara smiorcaieli si plansete, care fac mai mult rau organismului.
    Doamne ajuta !
    Cu drag...