rana pe col-simptome
-
0 0Desi ma plang de dureri lombare si abdominale, taieturi in partea stanga, balonari, doctorul meu zice ca astea nu sunt simptomele unei rani pe col. Ma poate lamuri cineva??de la ce ma simt rau?Si cum se depisteaza rana asta?ca el a zis ca la lama se poate vedea . E adevarat?ca nu prea am incrdere si sunt f speriata mai ales ca am si o infectie cu HVP.(a,m niste negi genitali care mi-i tot cauterizez)
-
Buna, acum vin si eu de la ginecolog, si mi-a spus ca am o rana urata pe col.mi s-a mai spus ca rana nu are simptome dar sa sti ca si eu ma simt balonata si urinez des si parca toata burta imi explodeaza.
acum un an am fost la alt doctor si mi-a spus ca nu am rana ca totul e ok, iar acum acesta imi spune ca am o rana urata, ca imi sunt imflamati peretii vaginali si ca nici Papa Nicolau nu a iesit concludent din cauza imflamatiei.si eu sunt foarte speriata, mai ales ca din 1 septembrie ma asteapta la cabinet pt tratament local cu antibiotic si tratament cu laser.mi-a spus ca laserul doar vindeca nu cauterizeaza.voi stiti ceva de asa ceva? ati mai facut vreodata tratament local la un cabinet?eu ma asteptam sa imi dea tratament cu ovule.
va multumesc si multa sanatate la toata lumea! -
Ele trebuiesc cauterizate in cazul in care iti ies altele noi. Nu este indicat sa stai cu verucile asa. Cu privire la rama, doctorul isi poate da seama dupa o lama daca ai rana sau nu?ca el asa zice. Maine o sa-mi ia pt Hvp lama sa vada de care tip am. Isi poate da seama in acest fel si daca am rana sau nu??
-
Rezultatul papanicolau a iesit asa:
infectii:candida, bacterii
modif celulare: inflamatie,metaplazie
modif celulare benigne
iar doctorul a zis sa stau linistita si a vad evolutia dupa vreo 3 luni si ca nu este nevoie de tipizare adica sa vad de care Hvp am. Rana cica e f mica iar durerile de burta nu ar avea legatura cu vreo afectiune ginecologica, mai curand ar vi vorba despre un colon iritabil pe fond de stres. Stie cineva cum sa interpreteze rezultatele?si daca am candida de ce nu mi-a dat nici un tratament?mc