Metode de a scapa de depresie

•  
    • 199 mesaje
    10 Aug 2008, 20:23
    0 0
    Stie cineva? Am o prietena care de vreo 2 zile ma ingrijoreaza...de regula ea e cea care rididca moralul tuturor dar nu stiu ce a patit de curand ca e intr-o stare tare proasta...in fine... toti avem starile noastre de depresie dar e prima oara ca o vad pe ea asa si nu stiu cum sa o ajut...I-am propus o iesire intre fete dar nu o tenteaza...La mine e simplu...daca sunt deprimata, ma inchid 2 zile in casa cu o sticla de gin sau vin, caut filme lacrimogene si plang pana dau toti dracii afara... dar cu ea nu stiu cum sa fac.... Aveti ceva sfaturi??!?!?!
  •  
    • 238 mesaje
    10 Aug 2008, 20:41
    0 0
    Are nevoie de cineva in care sa aiba incredere si caruia sa-i spuna ce are pe suflet. De multe ori faptul ca spui altcuiva ceea ce te apasa face minuni. Incearca sa stai de vorba cu ea sa vezi ce o framanta, ce o nemultumeste.......
    Daca nu are efect sfatuieste-o sa mearga la psiholog.
    Multa bafta!
  •  
    • 390 mesaje
    11 Aug 2008, 00:14
    0 0
    Allia, ginul sau vinul te scot din depresie sau te baga in alcoolism?
    Gasesc ca e cel putin ciudata metoda ta si n-as recomnada- o nimanui.
    Sfatul ce l-ai primit deja cred ca e cel mai bun.
    Fa-o sa-si deschida sufletul si fii alaturi de ea.
    Nu-i nevoie de alcool. Alcoolul este o solutie de moment, ce cu timpul iti provoaca depresii, care apoi te fac sa recurgi din nou la el. Deci, intri intr-un cerc vicios fara scapare.
  •  
    • 199 mesaje
    11 Aug 2008, 06:56
    0 0
    Merci pt semnal, Colibri! Doamne fer'! Nu recomand nimanui metoda mea...oricum nici eu nu am nevoie de ea..Am norocul sa fiu o persoana f zdravana si nu sufar de depresii..nici n-as avea cand...am 3 joburi la care tre sa fug de la 6.30 am pana la 6 pm...N-am timp de boli si depresii...tocmai de aceea nu stiu cum sa o scot pe ea din starea asta..Are niste examene de dat zilele astea si nu mai vrea sa iasa din casa...iar eu pe capul ei nu pot sa ma duc pt ca sta la camin cu inca vreo 2 fete in camera...Ideea e ca nu-mi dau seama ce a patit...daca o intreb ce e imi spune ca efectiv nu mai rezista...Si asta nu inteleg..are de dat niste examene relativ usoare ..pe care le-am dat si eu in urma cu 2 ani..nu se poate sa fie asta cauza...obosita nu este pt ca e in concediu de 5 sapt...cu parintii nu are pb...nici cu prietenul... deci ce ar mai ramane?